Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-19, 23:59
Czyli co? Po LSD kotom wydaje się, że myszy są psami?
To nie LSD, tylko geny Francuza - boisz się wszystkiego, co widzisz.
... własnie chciałem napisac że albo francuzi byli na LSD albo nie zdażyli im podać...
konto usunięte
2013-04-20, 0:46
Kot po LSD widział białe myszki
konto usunięte
2013-04-20, 1:45
podobno jakiś czas amerykańscy wojacy dostawali nieduże ilości LSD do swojego jedzenia. ciekawe, ile w tym prawdy...
konto usunięte
2013-04-20, 2:34
A pro po francuzów... wiecie jak powstała Francja? Gdy Rzymianie płynęli podbić Anglię na brzegu zostawili chorych umysłowo i kaleki.
Tak mi się przypomniało
Jak zobaczył różowego słonia biegnącego do niego to się wystraszył
konto usunięte
2013-04-20, 8:54
takiego czegoś potrzeba było na sadisticu
konto usunięte
2013-04-20, 9:53
kiedys to robili ekxperymenty zajebiste, mozna bylo sie nawet zglosic an ochotnika, fajnie jest sie nacpac pod okiem naukowców, zero bad tripa czujesz sie bezpiecznie i za friko i jeszcze ci placa
konto usunięte
2013-04-20, 10:38
To dowód na to że narkotyki stworzyli politycy,bojący się buntu przeciw ich rządom.