Ja-nusz napisał/a:
warto obejrzeć dla finału.
Oglądnąłem do końca i nie doszła

podpis użytkownika
Q L I M A X
Ale potem musi j🤬 octem w całej kuchni.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Jak można coś wlewać do czegoś nie patrząc na to.Taboret spod dupy zabrany... (o ile siedziała, ale raczej nie wydaje mi się, matka ją trzymała za biodra jak przykucnęła no i pociągnęła w dół) nie siedziała jak wlewała ten niby ocet i nie sp🤬oliła się z tego j🤬ego niby stołka... wszystko się odbija w mikrofalówce... matka i córka ładnie to uknuły.... fejk i c🤬j. Jestę ekspertę.

podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣

Fajna dupa, uwieść taką i wychować sobie na seksualną zabawkę, to jest to

Brawo dla debili którzy nie widzą że ta mała p🤬da jest ściemniarą od dzieciaka. Realizm c🤬ja warty.
myślałem że to jakiś kolejny "czelendż" i będzie popijała sodę octem ale ni c🤬ja... nie warto oglądać.
podpis użytkownika
Rock.
C_E napisał/a:
Jak można coś wlewać do czegoś nie patrząc na to.Taboret spod dupy zabrany... (o ile siedziała, ale raczej nie wydaje mi się, matka ją trzymała za biodra jak przykucnęła no i pociągnęła w dół) nie siedziała jak wlewała ten niby ocet i nie sp🤬oliła się z tego j🤬ego niby stołka... wszystko się odbija w mikrofalówce... matka i córka ładnie to uknuły.... fejk i c🤬j. Jestę ekspertę.
![]()
K🤬a, "z pod" dupy ekspert.

Współczuję Wam braku umiejętności wyczucia fejka tutaj. Tatuś nalał wody do baniaka i myśli, że zarobi na córeczce hajs z youtube.

No ku*wa, kiedy u nas będzie ketchup w takich bukłakach?
Jedyna rzecza ktora powinna wiedziec jest to ze ocet swietnie sie nadaje do mycia ciezko przepalonych garow.