👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest Sadistic! Zajebiście się czołgał ten przypalony gostek.
Za wstawianie filmików półtora minutowych i nie opisanie że akcja dzieje sie 10sek przed końcem filmiku powinni kastrować...
Jak wstawia baba to mozna wybaczyć - przecież to baba czegóż wymagać można??
Jak wstawia baba to mozna wybaczyć - przecież to baba czegóż wymagać można??

@2Up
To przykre, że tak bardzo przeżywasz takie momenty...
Zapomniałem dopisać, a skoro ktoś już innych uświadomił o takim fakcie, to nie będę bezsensownie edytował. Nie pękaj, może będzie coś w nocy
To przykre, że tak bardzo przeżywasz takie momenty...
Zapomniałem dopisać, a skoro ktoś już innych uświadomił o takim fakcie, to nie będę bezsensownie edytował. Nie pękaj, może będzie coś w nocy

Pewno amerykanie podłożyli ładunki, aby wmówić, że to terroryści i chcą wkroczyć do Meksyku w celu zapewnienia bezpieczeństwa temu krajowi. A tak naprawdę chodzi o położenie łap na ropie

@ rockface123, ciezko bedzie znalezc ujecie kamery przemyslowej z glosem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie