Filmik z odstrzału dzików w Teksasie. Spójrzcie, jaką niezwykłą celność i szybkość strzałów prezentuje strzelec. Szkodniki padają błyskawicznie, jeden po drugim, aż miło popatrzeć.
I takich strzelców powinni wysłać na pleasno- wy
Tak powinno wyglądać patrolowanie granic Europy...
J................i
2017-06-21, 22:54
Moglbym ogladać w kółko takie strzelanie do uciekających imigrantów, ale żal mi tych dzików
no z shotgun to raczej wielce prezycyjną bronią chyba nie jest. Z tego co wiem, a na broni znam się głównie z filmów, to shotgun ma rozrzut taki, ze z kilku metrów sito robi z klatki piersiowej.
Wydaje mi się w takim razie, że i ślepy by trafil...
ale niech się wypowiedzą eksperci (a wiem, ze są tu spece od broni)
M................6
2017-06-21, 23:24
śrutem wiele by nie wskórał raczej.dobry wariat
Tutaj widac, jak bedzie wygladala nasza obrona terytorialna w razie jakiegokolwiek konfliktu. Jeden helikopter, dwoch gosci i caly oddzial idzie sie p🤬lic.
Jeżeli kiedykolwiek jeszcze odpalę GTA i będę robił jakąś idiotyczną misję używając kodów na helikopter żeby było szybciej, przypomnę sobie ten filmik i docenię jak bardzo realistyczna jest ta gra. America Fuck Yeah!
Z breneki poluje się na dziki, jest to naboj kulowy do broni gładkiej używany na krótkie dystanse, do 50 metrów. Sieje spustoszenie niszcząc wszystko na swej drodze, dlatego policja często używa tych pocisków do wyważania drzwi. Strzelając z breneki upolujesz i słonia.
Z takiej odległości loftki mają za mało dmg żeby te dziki padały jak padają na filmiku, chyba, że z sabotem. Śrut też nie jest tak celny, a gościu wali jak na zawodach. Ja bym strzelał z breneki.
K🤬a, siedzę w kiblu, sram, zastanawiam się co zaj🤬em w życiu że jest takie nudne i c🤬jowe a gdzieś podrugiej stronie typek lata sobie helikoptrem i nap🤬la do dzików.
podpis użytkownika
obczajenie avataru spowoduje k🤬ice nerwową hejtera
z czego by nie strzelal to widac ze typ ma skilla
k................x
2017-06-22, 7:54
mogli jeszcze Walkirie Wagnera puscic
A nie ma filmu z takiego polowania na koty?