Było anty intro ekstraklasy, to teraz z trochę innej strony pokazana nasza liga
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-05, 23:43
W filmie jest pokazane raptem 7 zagrać z czego 2 należą do Polaków. To wcale nie 1%.
A zresztą i tak najlepszym co jest w naszej lidze są kibice. Za granicą nigdy nie pokazują kunsztu naszych grajków, a nierzadko pojawiają się kibolskie oprawy.
hahaha sie usmialem ....
konto usunięte
2013-04-06, 0:03
Magik2501 napisał/a:
W filmie jest pokazane raptem 7 zagrać z czego 2 należą do Polaków. To wcale nie 1%.
A Obraniak jest Polakiem a nie umie mówić po Polsku. Nie bierz wszystkiego dosłownie.
Świnie robią kasę na potrzebie przynależności polaczków
ja tam nic nie mam do tego, że sobie kopią piłkę, nic nie mam do tego, że nie ma wyników na mistrzostwach bo wiadomo, że są mocniejsi i słabsi. Mam za to do ich zarobków, które należałoby po prostu wkładać w młodzież. Amen
konto usunięte
2013-04-06, 20:17
Muzyka z Metal Gear Solid 2, reszta filmu mnie nie interesuje, każdy kopie co lubi, byleby przy okazji z pośpiechu nie skopał mnie, przystanku albo co się tam akurat nawinie...
no to sie popisali niema coooo powiniescie to wstawic na wiocha pll albo na wiejski tiunig
konto usunięte
2013-04-06, 20:33