T................3
2016-08-17, 19:37
Co oni mogą wiedzieć o motywowaniu... na YT mamy prawdziwego mistrza motywacji.
B................p
2016-08-17, 19:54
Ten cały coaching to sroga patola i sposób na wyciąganie hajsu od januszów za nic.
żmij
2016-08-17, 19:55
Muzykę zaj🤬i z "Uwolnić orkę"?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Bzdura. To nie jest żaden coaching i nie ma nic wspólnego z profesjonalnym coachingiem biznesowym.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
l................9
2016-08-17, 20:30
@up
bo przecież coaching może być tylko biznesowy
btw.i od razu widać komu już zdążyło zryć banię

kto był Twoim kołczem?
emperorzbigniew napisał/a:
Bzdura. To nie jest żaden coaching i nie ma nic wspólnego z profesjonalnym coachingiem biznesowym.
Znasz pojęcie ironii, sarkazmu?
Ekstremalna motywacja, to jest jak się dostanie solidnego kopa w dupę od rzeczywistości, a nie jak jakiś chłystek wykrzykuje formułki do mikrofonu niczym samozwańczy kaznodzieja do swoich 'zbłąkanych owieczek'.
k🤬a serio? To ja już wolę słuchać, że "jestem zwycięzcą"
Kolega na takie gówno chodzi, ma tak zryty baniak, że hej. Co chwilę nabiera powietrza i mówi, że teraz nabrał motywacji. Jak mu uświadamiam ile kasy ładuje na faceta który mówi mu takie pierdoły jak ten wyżej, to zaczyna się burzyć i mówi abym jego mistrza nie obrażał.
pr0_boszcz napisał/a:
k🤬a serio? To ja już wolę słuchać, że "jestem zwycięzcą"
Jesteś zwycięzcą. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
ironią w ryj
Teraz sobie wyobrażam, co było by gdyby kieras mnie na taki cyrk wysłał. I to rzeczywiście pata. Najlepsze, że sa durnie którzy jeszcze z premedytacją za to płacą.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
B................p
2016-08-17, 21:10
Coaching to przykład usług, które nic nie wnoszą dla społeczeństwa, a zużywają jego zasoby, podobnie zresztą jak wróże albo np. fryzjer dla psów. Jest to przykład zawodności rynków puszczonych samopas, mam nadzieję, że też szkalujecie.
Co zostało zobaczone już się nie odzobaczy. Zostaję kołczem, k🤬a trochę pop🤬lę i kasa będzie. Śmiejecie się, a popatrzcie na Ojca Mateusza ile u niego jest ludzi i jaka tam kasa płynie. Ile ludzi wierzy w takie p🤬lenie, że może wszystko. A najczęściej kołcze piorą dekle pionków w korpo, żeby ich bardziej podkręcić, aby mogli zap🤬lać efektywniej.
@up- jest popyt jest podaż. Fryzjer dla psów, psychiatra znaczy psychoanalityk też dla psów, są tacy co zapłacą , a na przykładzie ludzi, którzy wierzą kołczom, kasa będzie zawsze; podobnie jak w salonie piękności dla pupili...
Jaranie się coachingiem to pedalstwo, a każdy coach to ciota i c🤬j.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.