fajnie się bawią
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
Fiuuuu, od samego patrzenia adrenalinka podskoczyla
Przy okazji... dobrze, ze tworcy takich filmikow uzywaja roznej muzyki jako podkladu. Jednego kawalka w roznych filmikach nie daloby sie sluchac.
Przy okazji... dobrze, ze tworcy takich filmikow uzywaja roznej muzyki jako podkladu. Jednego kawalka w roznych filmikach nie daloby sie sluchac.
Nadal niebezpieczna zabawa. Coś czuję, że nieczyste lądowanie typu na główkę mogłoby się źle skończyć.
Zabawa na zasadzie poduszki strażackiej. dane było nam skakać na coś takiego podczas praktyk w PSP i każdy kombinował z saltami i akrobacjami ale zasada jest prosta, lądować trzeba płasko żeby rozłożyć siłę uderzenia i najlepiej jak najbliżej środka. ta poducha jest jebitna dość, a my musieliśmy skakać ze zwyżki 30m na 3 razy mniejszą, sranie pewne każdy zaposiadł
Przeżycie zajebise:D
Awolnation - Sail
Jeden z nielicznych utworów który wspaniale nadaje się do odzwierciedlenia niesamowitych rzeczy...
Nie wiem czemu, ale ten utwór zawsze mi się kojarzy z myśliwcami
No to się niewiele różni.
Jeden z nielicznych utworów który wspaniale nadaje się do odzwierciedlenia niesamowitych rzeczy...
Nie wiem czemu, ale ten utwór zawsze mi się kojarzy z myśliwcami
No to się niewiele różni.
Mój sąsiad po pijaku kiedyś podobnie skoczył tyle że z okna 9 piętra i bez poduszki na dole.
Sail pojawia się w po drugim takim filmiki, trochę mi się przejadła ta melodia
Chcecie tak skoczyć? Wbijcie na 11 piętrowy wieżowiec. Poczekajcie jakieś 10 min. zanim przyjedzie straż pożarna i rozłoży poduszkę. Miejcie frajdę ze skoku.
@Up
I splacaj dlug wobec panstwa 'za niepotrzebne postawienie na nogi czlonkow policji, strazy, i karetki' - za 5tys zloty, ale frajda jest
I splacaj dlug wobec panstwa 'za niepotrzebne postawienie na nogi czlonkow policji, strazy, i karetki' - za 5tys zloty, ale frajda jest
chudzik2145 napisał/a:
divx94 napisał/a:muzyka ?
Jest, tylko włącz głośniki![]()
Już myślałem, że ustało hejtowanie na każdy gatunek muzyki. A tu po prostu zaczęli sprzątać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie