Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ekstremalny bieg - dla każdego! Runmageddon
z................a • 2015-04-13, 11:12
Konkret zajawka - Runmageddon, czyli piekielny bieg z przeszkodami!

Ogarnijcie temat - w sobotę ukończyłem wersję podstawową tego biegu, czyli 6km i ponad 40 przeszkód!

Ktoś dołącza do mnie na następnym?

Film z imprezy poniżej.

Zgłoś
k................k 2015-04-13, 11:15 3
jeżeli to jest dla ciebie ekstremalne, to lepiej nie zapisuj się na bieg Katorżnika, lub skoro jesteś z pomorza, Bieg Morskiego Komandosa.
Zgłoś
l................d 2015-04-13, 11:17 5
lub bieg Rzeźnika, UTMB, des sables.

6 km i przeszkody to taka lipa, że każdy to zrobi. Podniecaj sie czyms co wymaga wiekszego wysiłku
Zgłoś
Verbatim369 2015-04-13, 11:28 1
Fajne. Tylko po co. Wolę z zimnym piwkiem obejrzeć to na monitorku
Zgłoś
Hesbollah 2015-04-13, 11:34 3
J🤬i malkontenci...

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Ramzesi 2015-04-13, 11:34 125
Ta bo wy k🤬y pewnie komandosami jesteście i selekcja na poligonie Drawskim to dla was pryszcz... Siedzi jeden z drugim i p🤬la za uszami jak by c🤬j szmate gryzł...Wynosi śmieci skaleczy się papierkiem od irysa i wstawia zdjęcia potem...
Zgłoś
~Vuko 2015-04-13, 11:50
2:29 - zakochałem się
Zgłoś
Herhard 2015-04-13, 12:12
Do zobaczenia w czerwcu na Silesia.
Zgłoś
Tassadar 2015-04-13, 12:13 7
Nie no fajnie, każdy Polak w wieku 18-40 (nie będę dręczył dziadków) powinien przebiec z palcem w dupie, wtedy jakby obca armia weszła to by te ich k🤬a czołgi na rękach wynieśli z powrotem skąd przyjechały. Ja bym pewnie w tej wodzie został.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
S................n 2015-04-13, 12:15
Dupki nawet sprytne. Choćby nawet po to można pójść na coś takiego. No i lepsze to niż siedzieć w domu i kisić ogóra.
Zgłoś
k................2 2015-04-13, 12:33 2
Bieg dla prawdziwych twardzieli to "Bieg Katorżnika", a to, to padlina dla nieudaczników fizycznych którzy, chcą udowodnić żonie, że jeszcze gdzieś mają połowę jądra. Nic nadzwyczajnego, nic imponującego ot zwykła rozrywka dla gogusiów w pinglach i miglanców z warszawki. Biegam od 2 lat co 2 dzień po 20km dla dobrego własnego samopoczucia, brałem udział w kilku spływach, żeglowałem podczas sztormów, wspinałem się w tatrach najcięższymi szlakami i mimo, że nie wyglądam jak jakiś syna mitycznego Dawida to uwierz mi, że te kilka dodatkowych przeszkód na 6 km to nie jest zbyt imponujące wyzwanie.

Ps. Jak coś jest dla każdego, to nie jest ekstremalne.
Zgłoś