👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panie profesorze a propo tej wygody w dziczy, pozwolę sobie polecić Panu najzwyklejszy hamak za stówkę 😉
mundek_zks napisał/a:
To Obajtek sie ukrywa?
pap.pl/aktualnosci/gdzie-jest-obajtek-najnowsze-ustalenia-mediow
mundek_zks napisał/a:
To Obajtek sie ukrywa?
Kamysz mu się pakować pomagał.
Produkt dzisiejszych czasów.
Wzór dla ludzi o nieskomplikowanym procesie myślenia.
Wzór dla ludzi o nieskomplikowanym procesie myślenia.
Czy ten zestaw ma rekomendację od Plecaczka z ministerstwa?
Bym zakupił
Bym zakupił

Lubię spać w lesie.
Czuję się tam najbezpieczniej. Ciemność zapewnia schronienie przed wodocznościa, cisza ostrzega przed krokami, a zwierzyna leśna jeśli jest w pobliżu, to znaczy że nikt się tam nie kręci.
Jeśli lis i sarna cię zaakceptują, to znak, że jesteś w domu.
Czuję się tam najbezpieczniej. Ciemność zapewnia schronienie przed wodocznościa, cisza ostrzega przed krokami, a zwierzyna leśna jeśli jest w pobliżu, to znaczy że nikt się tam nie kręci.
Jeśli lis i sarna cię zaakceptują, to znak, że jesteś w domu.
smc napisał/a:
Nóź, krzesiwo, porządne buty.
Reszta jest drugorzędna.
i tak wychodzisz do lidla po bułki? czy do babci?
smc napisał/a:
W mieście wystarczy 200zł schowane w etui telefonu
Nie każdy rozumie że EDC trzeba dostosować do miejsca w którym przebywamy. Ja pracuję i mieszkam na terenie leśnym, przy sobie noszę ze trzy dodatkowe gadżety, ale w swoim aucie ( klasyczne 4x4 ) mam prawie wszystko aby przetrwać pobliski wybuch ładunku jądrowego

mundek_zks napisał/a:
To Obajtek sie ukrywa?
Lepiej, ten gość to ogólnie bardzo gruby rabbit hole. Promował się na wykopie bardzo grubo, nawet jakieś tam zrzutki leciały.
LINK
Marcin uważaj tam na siebie pod tym QPT/EPTO.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie