Panie profesorze a propo tej wygody w dziczy, pozwolę sobie polecić Panu najzwyklejszy hamak za stówkę 😉
mundek_zks napisał/a:
To Obajtek sie ukrywa?
pap.pl/aktualnosci/gdzie-jest-obajtek-najnowsze-ustalenia-mediow
Ja na jego miejscu bym wiewiórkom nie wierzył to wstrętne rude k🤬y

mundek_zks napisał/a:
To Obajtek sie ukrywa?
Kamysz mu się pakować pomagał.
Produkt dzisiejszych czasów.
Wzór dla ludzi o nieskomplikowanym procesie myślenia.
Wzór dla ludzi o nieskomplikowanym procesie myślenia.
Czy ten zestaw ma rekomendację od Plecaczka z ministerstwa?
Bym zakupił
Bym zakupił

Lubię spać w lesie.
Czuję się tam najbezpieczniej. Ciemność zapewnia schronienie przed wodocznościa, cisza ostrzega przed krokami, a zwierzyna leśna jeśli jest w pobliżu, to znaczy że nikt się tam nie kręci.
Jeśli lis i sarna cię zaakceptują, to znak, że jesteś w domu.
Czuję się tam najbezpieczniej. Ciemność zapewnia schronienie przed wodocznościa, cisza ostrzega przed krokami, a zwierzyna leśna jeśli jest w pobliżu, to znaczy że nikt się tam nie kręci.
Jeśli lis i sarna cię zaakceptują, to znak, że jesteś w domu.
smc napisał/a:
Nóź, krzesiwo, porządne buty.
Reszta jest drugorzędna.
i tak wychodzisz do lidla po bułki? czy do babci?
podpis użytkownika
won z debilami
Wszędzie.
Wiem, że dziś czy jutro mi się to nie przyda, ale chodzi o nawyki. Lubię czasem spontanicznie pojechać w góry czy do lasu i swoje przeżyłem. Z tym edc, które mam zawsze że sobą, poradzę sobie w każdej sytuacji.
W mieście wystarczy 200zł schowane w etui telefonu
Wiem, że dziś czy jutro mi się to nie przyda, ale chodzi o nawyki. Lubię czasem spontanicznie pojechać w góry czy do lasu i swoje przeżyłem. Z tym edc, które mam zawsze że sobą, poradzę sobie w każdej sytuacji.

smc napisał/a:
Nie każdy rozumie że EDC trzeba dostosować do miejsca w którym przebywamy. Ja pracuję i mieszkam na terenie leśnym, przy sobie noszę ze trzy dodatkowe gadżety, ale w swoim aucie ( klasyczne 4x4 ) mam prawie wszystko aby przetrwać pobliski wybuch ładunku jądrowego

mundek_zks napisał/a:
To Obajtek sie ukrywa?
Lepiej, ten gość to ogólnie bardzo gruby rabbit hole. Promował się na wykopie bardzo grubo, nawet jakieś tam zrzutki leciały.
LINK
Marcin uważaj tam na siebie pod tym QPT/EPTO.