Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cveljan 2013-01-14, 23:28
przecież to mamed khalidov na wczasach
Zgłoś
A................i 2013-01-15, 0:00 1
Chyba nie powiecie mi że wypowiedź Eldo na temat kaczki pijącej mleko była normalna ??? Hęę przypadek??
Zgłoś
k................f 2013-01-15, 0:40 1
beka z eldo zawsze spoko
Zgłoś
Lensen 2013-01-15, 0:42
@kobe89

Jak byś słuchał ze zrozumieniem to zobaczyłbyś, że była w 100% normalna.
Zgłoś
krycha7 2013-01-15, 0:57
a ja polewam z przeróbek jego freestyle'u, a jednocześnie cholernie gościa szanuje, za twórczość i tak jak ktoś wspomniał nieprzeciętną inteligencję... Grunt to zachować umiar, bo robienie przeróbek freestyle'u czy takie coś to dla mnie jest w granicach dobrego smaku, ale czasami ludzie przesadzają...
Zgłoś
E................r 2013-01-15, 1:28
Troche jak Sean Penn wygląda
Zgłoś
N................s 2013-01-15, 7:41 2
cop robo
Zgłoś
A................o 2013-01-15, 11:12
eldo inteligentny nie jest. jest madry,a to cos innego:)
Zgłoś
jefff 2013-01-15, 11:31 1
Fakt, Eldo to mądry koleś, który ma zajebiście mądre teksty na swoich płytach. Nie mówię o freestyle'u jakiego się niepotrzebnie dopuścił bo to była porażka, ale o jego albumach. Wg mnie jest jednym z nielicznych raperów na polskiej scenie hh, którego płytę warto kupić aczkolwiek zaznaczam, że nie jedynym. A hejterzy Eldo... hmm ja myślę, że to po prostu tępe głupki, które nie rozumieją połowy jego słów i nie wiedzą o czym gada...
Zgłoś
P................r 2013-01-15, 16:12 1
To że ktoś robi takie wstawki to wcale nie oznacza że nie ma do Eldo szacunku.
Powiem tak, każdy coś odj🤬 w swoim życiu mniej lub bardziej mądrego no i znajomi (jeżeli się takowych ma) mają z takiej sytuacji bekę. Obrazek takiej sytuacji rozchodzi się po znajomych no i ogólnie podczas jakiejś posiadówy jest taka sytuacja wyciągana no i w normalnym towarzystwie wszyscy, nawet główny bohater z historii się smieją. No ale niestety w normalnym...
Ludzie zamienili się w pieczary bez jakiegokolwiek poczucia humoru i dystansu do własnej osoby. Każdy żart jest odbierany jako atak i chęć konfrontacji, a ja się k🤬a pytam po kiego c🤬ja? Ludzie, trochę k🤬a dystansu do świata, czy to wiecznie trzeba wszystko na serio przyjmować? Eldo jako że jest osobą publiczną jest bardziej narażony na takie przeróbki i siłą rzeczy ta siła rażenia jest większa. A to że jest bardzo dobrym raperem i wiele osób (włącznie ze mną) ma do niego wielki szacunek to już zupełnie inna sprawa.
Zgłoś
G................m 2013-01-15, 21:13
Eldo tym freestylem utkwił w naszych umysłach.
Zgłoś
rusofil 2013-01-16, 17:41
Reprezentują równie syfiasty rodzaj muzyki, więc o co się spinać? Justyna nigdy nie wyglądała tak męsko jak na tej przeróbce.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
C................y 2013-01-17, 1:28
lajtowy napisał/a:

Podobny do Elvisa.

@czort85
Nabijają się z niego dzieci co słuchają tylko wielkich uliczników Eldo to naprawdę inteligentny chłop. Niestety miał kilka głupich akcji co skrzętnie wykorzystały dzieciaki.

Serio? Man, kiedyś się mocno wkręcałem w Eldokę, ale wyszło na to, że ten typ uprawia formę zamiast treści. Fajnie, elokwentnie, nieco nostalgicznie, ale strasznie miałko. Te jego teksty są puste.

No offense, to moje odczucia. Może to i ja jestem niekumaty.
Zgłoś