Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ibiki 2013-01-14, 20:52 14
A ja nie
Zgłoś
czort85 2013-01-14, 21:00 13
nie rozumiem tego nabijania się z Eldo, zaciekawiła mnie ta nagonka na niego, posłuchałem kilku wywiadów z nim i stwierdzam że nie jest medialnym głupkiem.
Zgłoś
BiałyJeleń 2013-01-14, 21:11
Szału nie ma
Zgłoś
d................r 2013-01-14, 21:14 36
Podobny do Elvisa.

@czort85
Nabijają się z niego dzieci co słuchają tylko wielkich uliczników Eldo to naprawdę inteligentny chłop. Niestety miał kilka głupich akcji co skrzętnie wykorzystały dzieciaki.
Zgłoś
Å................l 2013-01-14, 21:30 1
Nikt się z Eldo nie nabija, wystarczy spytać takiego Lisora Produkcje pokroju L'Dogga czy są zwyczajnie humorystyczne i nie mają na celu wyśmiewania jednego z lepszych i inteligentniejszych polskich raperów, trochę dystansu.
Zgłoś
d................1 2013-01-14, 21:38 2
Zabijcie to zanim zlozy jaja!
Zgłoś
c................w 2013-01-14, 22:16
Beka z eldoszczaka wiecznie grana. Te jego fristajle i wywiady haha
politolognarapie.pl/eldo-suma-sprzecznosci/
Zgłoś
Wąski 2013-01-14, 22:43 5
@cursecrow
Jakim trzeba być zakompleksionym stworzeniem żeby przeanalizować wywiady i skrytykować je na siłę? Każdy zmienia czasem poglądy na dany temat i nie ma w tym nic dziwnego..

podpis użytkownika

"Mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cię zbawić"
Zgłoś
HotSzot 2013-01-14, 22:50 6
Eldo to tak naprawde jeden z najbardziej ogarnietych ludzi ktorzy w tej grze siedza. W zadnym z wywiadow nie dal sie sprowokowac zeby wypowiadac sie na temat przez ktory moglby miec problem, rzadko kiedy tez mowil o sytuacjach ktore mialy miejsce w jego zyciu. Nie sprzedal sie, nie ma go w radiostacjach, nie ma go w reklamach, robil swoje, jest skromnym facetem, a i tak sie przyp🤬ola do niego. Jest taka zasada na tym swiecie. Badz sk🤬ysynem cale zycie, zrob raz cos dla kogos, powiedza ze nie jestes taka k🤬a, ze dobry czlowiek z Ciebie. Badz debilem cale zycie, rob z siebie kretyna, powiedza ze to nie debil, tylko udaje, tylko gra, jest madrzejszy niz Ci sie wydaje. Badz dobry cale zycie, zrob cos c🤬jowego raz, jeden raz, powiedza ze jestes dwulicowy i cale zycie grasz. Polska
Zgłoś
pumba 2013-01-14, 22:52
Przeróbka fajna, ale ogólnie nie rozumiem tej nagonki na niego. Z tym "kopem robo" zrobił niezłe gówno, ale ja go szanuje. W porównaniu do większości polskich raperów gość jest na prawde w porządku.

drozdzu1 napisał/a:

Zabijcie to zanim zlozy jaja!

chyba o justinku mówisz
Zgłoś
N................c 2013-01-14, 22:53
Pis joł!
Zgłoś
Cumet 2013-01-14, 23:12
Bimbera kojarzę, a ten Dildo to kto to?
Zgłoś
h................t 2013-01-14, 23:20 1
niech czyści miasto