👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekoladowy_książe napisał/a:
Wymagasz myślenia od lewackiego śmiecia?
*masz poprawiłem błąd, nie dziękuj
W takich miejscach powinien być nakaz jazdy 100 km/h.*
Wtedy być może wróciłaby stara dobra troska o swoje potomstwo...
A tak, to zrobią nowe.
Może to nowe przeżyje.
Wtedy być może wróciłaby stara dobra troska o swoje potomstwo...
A tak, to zrobią nowe.
Może to nowe przeżyje.

dancio1978 napisał/a:
Ale wiesz co to znaczy pretensjonalny?
Chyba chodziło mu o słowo : awanturniczy
Dziś ryczy przez hulajnogę, za tydzień będzie ryczał przez rolki, a z końcem wakacji to i przez rower

papa się rzuca do kierowcy jak by bała jego wina, jak chce ukarać winnego to niech zajebie baranka o ścianę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie