👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Halman zdaje się jest na nagraniu bo nie rozumie podstawowych zasad poruszania się po mieście... a może nigdy nie poruszał się po mieście? W jego wsi tylko jedna jednokierunkowa. I wszyscy na świniach jeżdżo... xD
Rzadko przyznaję rację rowerzystom ale w tym wypadku ten jeden miał rację. Bardzo dobrze że wjechał w tego czło.... debila. Mam nadzieję że przy okazji utrącił mu jaja żeby się nie rozmnażał.
Rzadko przyznaję rację rowerzystom ale w tym wypadku ten jeden miał rację. Bardzo dobrze że wjechał w tego czło.... debila. Mam nadzieję że przy okazji utrącił mu jaja żeby się nie rozmnażał.
Nie wydaje mi się, żeby tam było przejście dla pieszych... nie widać go nawet pod koniec nagrania kiedy podjeżdża auto. Hulajnogarz miał pełne prawo tak jechać, gdyż jest to droga rowerowa (chyba, że tam jest taki ciemnogród jak w PL i elektryczna hulajnoga powinna zapalać po chodniku) . Widać to po tym, że ścieżka jest oddzielona nie tylko linią ciągłą od jezdni ale i obszarem wyłączonym z ruchu. Pieszy z dzieckiem porażka...
Tutaj wina leży po stronie przechodzącego z gówniakiem przez ulicę - hulajnoga niestety, ale w tym przypadku miała prawo jechać tak jak jechała.
Mar90 napisał/a:
A Ty wiesz co znaczy słowo "lamus"? Widzę że nie masz o tym bpojęcia biedny człowieczku. Tam na podlasiu musicie mieć ciężko, jak to jest być jedynym z dostępem do internetu?
Pewnie u ciebie we wsiowej warszafce to znaczy fajny chłopaczek z ciasnym garażem.
Hulajdupa a nie hulajnoga gamonie. Gość jechał na monocyklu. I takie nie kosztują 50 dołków, ale ciut więcej, sensowne modele z 2 kafle $
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie