Na c🤬j to ? Nie lepiej takiego murzyna prowadzać na łańcuchu ?

jeziorekpl napisał/a:
Na c🤬j to ? Nie lepiej takiego murzyna prowadzać na łańcuchu ?
![]()
Daj spokój, chodnik się rysuje od łańcucha.
Lepszy GPS.

@krycheuszos coś Ty ? A ja myślałem, że ten czujnik to dla ozdoby .

Zap🤬liła z jakiegoś sklepu i nie zdązyła sciągnąć
JESTEM EKSPERTEM !

JESTEM EKSPERTEM !
Stróż też czarny! Znaczy się jedyny uczciwy czarny na Ziemi.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
W tym klipsie znajduje się układ (dokładnie cewka) który załącza czujniki na bramce. Musiała chyba przez zaplecze wynosić bo nie da się tego popsuć (można jedynie zdjąć np. magnesem neodymowym)

podpis użytkownika
You must die I alone am best
Ta, nie da się
. Weź coś takiego i jak będziesz przechodził przez bramkę to wyjmij komórkę i nawiąż jakieś połączenie - skutecznie zakłócisz cewkę w klipsie
.

Można też włożyć w folię aluminiową, ponoć torby termiczne (takie w które pakuje się zakupy-mrożonki) też nieźle zdają egzamin.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Bramki nie reagują, kiedy klips przemieszcza się prostopadle do nich, kiedy jest nad powyżej lub poniżej ich anteny, oraz kiedy jest ekranowany np grubym ubraniem, zaciśniętą ręką lub folią aluminiową.
Poza tym, większość tanich modeli klipsów da się łatwo rozpiąć palcami, trzeba jednak wiedzieć jak to robić i poświęcić na 1 klips ok. 5 minut czasu. Przy obraniu niewłaściwej techniki, klips się tylko mocniej zaciśnie
Każdy klips można za to bardzo łatwo rozpiąć przy użyciu odpowiednio silnego magnesu, np. neodymowego.
Ot cała filozofia.
Poza tym, większość tanich modeli klipsów da się łatwo rozpiąć palcami, trzeba jednak wiedzieć jak to robić i poświęcić na 1 klips ok. 5 minut czasu. Przy obraniu niewłaściwej techniki, klips się tylko mocniej zaciśnie

Każdy klips można za to bardzo łatwo rozpiąć przy użyciu odpowiednio silnego magnesu, np. neodymowego.
Ot cała filozofia.
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
zap🤬liła i uciekła hahaha
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
idealne potwierdzenie stereotypów - zaj🤬a kurtkę, ale była zbyt leniwa żeby zdjąć klipsa

Oko112 napisał/a:
Zap🤬liła z jakiegoś sklepu i nie zdązyła sciągnąć
![]()
JESTEM EKSPERTEM !
To c🤬jowy z ciebie ekspert, bo wcale nie musiała jej zap🤬lić. Zdarza się, że zapomną ściągnąć to gówno przy kasie, miałem tak 2 razy, a obczaiłem się dopiero w domu.