O nie. R🤬adełko się zepsuło
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Ale fajna dupeczka, taka nie za mądra, czyli idealna
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
idealna, nie za chuda, ladniutka, nie blachara i troszeczke głupiutka

ja p🤬le baby to zawsze potrafią zaskoczyć, nie dość że nie opanowała zabawki na której 7 letnie dzieci dają sobie radę to jeszcze jak się wyj🤬a i zaj🤬a pustym łbem o podłogę to pierwsze co chciała zrobić to poprawić sukienkę
niemamskarpet. napisał/a:
ja p🤬le baby to zawsze potrafią zaskoczyć, nie dość że nie opanowała zabawki na której 7 letnie dzieci dają sobie radę to jeszcze jak się wyj🤬a i zaj🤬a pustym łbem o podłogę to pierwsze co chciała zrobić to poprawić sukienkę
Ostatnio taką "zabaweczką" jechałem prawie 70km/h byś się zdziwił jak nie które potrafią zap🤬lać i ile kosztują
niemamskarpet. napisał/a:
Nawet pewnie nie wiesz jak taka "zabaweczka" potrafi zap🤬lać.