📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
kutaratemistrz606 napisał/a:
Moim zdaniem to fajnie że ma takie zajęcie a nie piwniczy. Jak się chce to we wszystkim można szukać negatywów, pomyśl o tym jaka jest niby alternatywa dla tych "problemów"
Wydaje mi się, że jest naprawdę dużo zajęć manualnych i w ogóle przeróżnych dla takiej osoby, wystarczy trochę wyobraźni. Robienie z siebie, za przeproszeniem, pajaca w internecie może prowadzić natomiast do kolejnych problemów jak choćby brak poczucia zrozumienia..
RollignWczoraj pisałem, żeby poszedł pobiegać, a nie ciągle tylko na dupie siedzi, a dzisiaj proszę mireczek biega na basenie aż janusze kwiczo. They see him rollin' they hatin' O taki content walczyłem.
ANALizator777 napisał/a:
Weź z🤬bie szukaj atencji wśród takich warzyw jak ty
kutaratemistrz606 napisał/a:
I myk do basenu jak toster w wannie
No i co by się stało? Sądząc po ilości piw dla tego komentarza ludzie już totalnie nie maja pojęcia o prądzie elektrycznym.
@Velture
Czy to znaczy że nie moge już na naszym forum obrażać kobiet, niepełnosprawnych, starych bab, piesków, imigrantów, ukrainców i wszytkich których nie lubie?
Czy to znaczy że nie moge już na naszym forum obrażać kobiet, niepełnosprawnych, starych bab, piesków, imigrantów, ukrainców i wszytkich których nie lubie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie