👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie popieram bicia kobiet ale ona powinna dostać w ten głupi kaczy łeb

Krzysiek14199 napisał/a:
Gość reaguje w miarę łagodnie bo wie, że mógł by nie por*chać![]()
No stary... Jak Ty r🤬asz siostrę, to jutro widzę Twój filmik na Hardzie

Lata temu podpiąłem śpiącą siostrę pod induktor z MB-43. Przeżyła, ja jakimś cudem również

podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
I weź tu mieszkaj z taką p🤬dą przez cały czas, jedyny z niej pożytek to taki, że dupy da od czasu do czasu.
Powinien wrzucić jej tą paletkę do wanny jak będzie się kąpać
K🤬a wszedłem tutaj żeby wyrazić moją nienawiść do tej tępej dzidy, chciałem wyrazić to zaniem 'wsadziłbym jej to w p🤬de' Ale niestety każdy miał taki zamiar

To wcale nie jest zabawne, jakby jej tak ktoś przywalił paletką elektryczną to pewnie by się nie śmiała... :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie