Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2009-09-07, 0:50
i feel good uuhhuuu hahahhahahah kozak
Zgłoś
Konto usunięte 2009-09-07, 1:42 4
de Sade sie w grobie przewraca

wspaniale jest w tym teledysku jedynie to ze mozna dac pause i go nie ogladac. Przeciesz to jest porazka i hanba. Ja nie wiem czego Ty sluchasz ze takie rzeczy wynajdujesz. Mi by bylo wstyd z czyms takim sie pokazac:/

prosze o usuniecie tego z glownej bo po prostu jest to zenujace ! to nie knajpa z disco polo. A chyba pozadna strona nie ? pytam sie kurde :/

P.S do 2 ludzi co mu dali piwo, pytam sie za co ? myslicie ze to co jest na glownej jest zawsze "super, extra, boskie" ? troche rozumu i wiecej krytyki a nie podazac jak cielaczki za reszta stada. Jakby ktos wam sloik w dupe wcisna, bo bylo na glownej to piwo byscie tez dali, nie ? no to moje gratulacje:)
Zgłoś
Konto usunięte 2009-09-07, 2:03 3
Bardzo dobry teledysk Wegorza Elektrycznego:) Przeciez ten teledysk jest ironiczny nie widac tego? Mnichu na serio wieksze badziewia tu trafiaja:) A Wegorz jest Wegorz, krol elektro-punka z Lodzi:)
Zgłoś
Konto usunięte 2009-09-07, 7:15
Żenujące
Zgłoś
vectroos 2009-09-07, 7:41
Bez jaj ale takie gówna to nie na ten portal...
Zgłoś
DMN 2009-09-07, 8:55
mnich ty sie w łeb p🤬lnij, że tak ci powiem. Czasem trzeba przybrać trochę dystansu, jeśli coś się tobie nie podoba nie znaczy, że innym też ma się nie podobać. Teledysk jest jak najbardziej pozytywnie zj🤬y, to samo nuta i za to piwo leci! xD
Zgłoś
wolo 2009-09-07, 11:10
zajebiste! Mnich nie martw się tymi komami nade mną... myślą chłopaky i dziewczyny, że to na poważnie ktoś nakręcił...
Proponuje większe poczucie HUMORU !

podpis użytkownika

TakiTamTypek
Zgłoś
Pabloos 2009-09-07, 11:21
Teledysk na szydere, a Mnich ma manie wielkości
Zgłoś
Konto usunięte 2009-09-07, 13:03
K🤬a zygam!!!!
Zgłoś
Acho 2009-09-07, 14:00 1
Mnich napisał/a:

Przeciesz

Mnich napisał/a:

to jest porazka i hanba

A czy ty znasz już sekret Mnicha?
Zgłoś
Konto usunięte 2009-09-07, 15:37
Jak to jest punk to ja jestem hip hopem z dlugimi wlosami sluchajacym In Flames :/

no sorry ale co ma byc fajnego w ogladaniu kolesia z dziwna morda i plastikowymi niezbyt ladnymi dziewczynami? nawet jak sie zamknie oczy to i tak falsz i koslawy rytm:/

Acho... Jak ktos pisze madrze i nie ma sie do czego przyczepic to zawsze ktos wypomina jakies bledy ortograficzne. Nie trzeba pisac poprawnie zeby pisac tresciwie i inteligetnie:/ zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.
Zgłoś
Skupek 2009-09-07, 17:16
mhhmm aha
Zgłoś
Acho 2009-09-07, 21:14
Mnichu się nie unoś tak.
Mnich napisał/a:

Jak ktos pisze madrze

Skromniacha ;]
Mnich napisał/a:

zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.

Może nie mam nic mądrego do powiedzenia? Jest takie przysłowie: "Lepiej siedzieć cicho i sprawiac wrażenie idioty niż odezwać sie i rozwiać wszystkie wątpliwości"

I generalnie się z Tobą zgadzam, nie wytknąłem Ci błędu, żeby ci doj🤬 tylko tak jakoś, wybacz ;]
Zgłoś
nikos 2009-09-07, 22:42
Mnich napisał/a:

prosze o usuniecie tego z glownej bo po prostu jest to zenujace ! to nie knajpa z disco polo. A chyba pozadna strona nie ? pytam sie kurde :/

to jest strona ze wszystkim co jest zabawne,drastyczne, głupie, zboczone a jako przyszły inż. Budownictwa nie muszę posiadać tak wysublimowanego smaku i poczucia humoru jak ty.
Dostałem 21piw to chyba jest fajne.

vectroos napisał/a:

Bez jaj ale takie gówna to nie na ten portal...

wrzuć coś lepszego, albo napisz coś kreatywnego a nie "gówno".

Blackdevil napisał/a:

K🤬a zygam!!!!

stary dodałeś piwo !
Zgłoś