de Sade sie w grobie przewraca
wspaniale jest w tym teledysku jedynie to ze mozna dac pause i go nie ogladac. Przeciesz to jest porazka i hanba. Ja nie wiem czego Ty sluchasz ze takie rzeczy wynajdujesz. Mi by bylo wstyd z czyms takim sie pokazac:/
prosze o usuniecie tego z glownej bo po prostu jest to zenujace ! to nie knajpa z disco polo. A chyba pozadna strona nie ? pytam sie kurde :/
P.S do 2 ludzi co mu dali piwo, pytam sie za co ? myslicie ze to co jest na glownej jest zawsze "super, extra, boskie" ? troche rozumu i wiecej krytyki a nie podazac jak cielaczki za reszta stada. Jakby ktos wam sloik w dupe wcisna, bo bylo na glownej to piwo byscie tez dali, nie ? no to moje gratulacje:)

wspaniale jest w tym teledysku jedynie to ze mozna dac pause i go nie ogladac. Przeciesz to jest porazka i hanba. Ja nie wiem czego Ty sluchasz ze takie rzeczy wynajdujesz. Mi by bylo wstyd z czyms takim sie pokazac:/
prosze o usuniecie tego z glownej bo po prostu jest to zenujace ! to nie knajpa z disco polo. A chyba pozadna strona nie ? pytam sie kurde :/
P.S do 2 ludzi co mu dali piwo, pytam sie za co ? myslicie ze to co jest na glownej jest zawsze "super, extra, boskie" ? troche rozumu i wiecej krytyki a nie podazac jak cielaczki za reszta stada. Jakby ktos wam sloik w dupe wcisna, bo bylo na glownej to piwo byscie tez dali, nie ? no to moje gratulacje:)

Bardzo dobry teledysk Wegorza Elektrycznego:) Przeciez ten teledysk jest ironiczny nie widac tego? Mnichu na serio wieksze badziewia tu trafiaja:) A Wegorz jest Wegorz, krol elektro-punka z Lodzi:)
mnich ty sie w łeb p🤬lnij, że tak ci powiem. Czasem trzeba przybrać trochę dystansu, jeśli coś się tobie nie podoba nie znaczy, że innym też ma się nie podobać. Teledysk jest jak najbardziej pozytywnie zj🤬y, to samo nuta i za to piwo leci! xD
zajebiste! Mnich nie martw się tymi komami nade mną... myślą chłopaky i dziewczyny, że to na poważnie ktoś nakręcił...
Proponuje większe poczucie HUMORU !
Proponuje większe poczucie HUMORU !
podpis użytkownika
TakiTamTypek
Mnich napisał/a:
Przeciesz
Mnich napisał/a:
to jest porazka i hanba
A czy ty znasz już sekret Mnicha?

Jak to jest punk to ja jestem hip hopem z dlugimi wlosami sluchajacym In Flames :/
no sorry ale co ma byc fajnego w ogladaniu kolesia z dziwna morda i plastikowymi niezbyt ladnymi dziewczynami? nawet jak sie zamknie oczy to i tak falsz i koslawy rytm:/
Acho... Jak ktos pisze madrze i nie ma sie do czego przyczepic to zawsze ktos wypomina jakies bledy ortograficzne. Nie trzeba pisac poprawnie zeby pisac tresciwie i inteligetnie:/ zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.
no sorry ale co ma byc fajnego w ogladaniu kolesia z dziwna morda i plastikowymi niezbyt ladnymi dziewczynami? nawet jak sie zamknie oczy to i tak falsz i koslawy rytm:/
Acho... Jak ktos pisze madrze i nie ma sie do czego przyczepic to zawsze ktos wypomina jakies bledy ortograficzne. Nie trzeba pisac poprawnie zeby pisac tresciwie i inteligetnie:/ zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.
mhhmm aha
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
podpis użytkownika
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
Mnichu się nie unoś tak.
I generalnie się z Tobą zgadzam, nie wytknąłem Ci błędu, żeby ci doj🤬 tylko tak jakoś, wybacz ;]
Mnich napisał/a:
Skromniacha ;]Jak ktos pisze madrze
Mnich napisał/a:
Może nie mam nic mądrego do powiedzenia? Jest takie przysłowie: "Lepiej siedzieć cicho i sprawiac wrażenie idioty niż odezwać sie i rozwiać wszystkie wątpliwości"zamiast wygrzebywac takie smaczki wez sie lepiej odezwij a nie baw slowami.
I generalnie się z Tobą zgadzam, nie wytknąłem Ci błędu, żeby ci doj🤬 tylko tak jakoś, wybacz ;]
Mnich napisał/a:
to jest strona ze wszystkim co jest zabawne,drastyczne, głupie, zboczone a jako przyszły inż. Budownictwa nie muszę posiadać tak wysublimowanego smaku i poczucia humoru jak ty.
Dostałem 21piw to chyba jest fajne.
vectroos napisał/a:
Bez jaj ale takie gówna to nie na ten portal...
wrzuć coś lepszego, albo napisz coś kreatywnego a nie "gówno".
Blackdevil napisał/a:
K🤬a zygam!!!!
stary dodałeś piwo !