👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rękawice są, czyli to na pewno nie Indie, gdzie gołymi łapami za HV łapią.
Rebeliant napisał/a:
gołymi łapami HIVa łapią.
poprawiłem

Cytat:
Miedzyfazowe
![]()
Jak Międzyfazowe jak drugą klemę zaczepił do drzwiczek rozdzielnicy.
Patrz @lukaszjb uważnie bo jak nie to dostaniesz angaż w którymś z filmików!
Czym się różni elektryk od sapera ?
-Elektryk jeszcze przed śmiercią zatańczy.
-Elektryk jeszcze przed śmiercią zatańczy.
Zacytuję z "Zemsty Faraona"
- Łęcina przecież powtarzałem my nie robimy w elektryce
- A ja powtarzałem, do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki.
- Bogdan tu są trzy fazy.
- To trzy kabelki, wielka mi różnica AAA.... Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
- Łęcina przecież powtarzałem my nie robimy w elektryce
- A ja powtarzałem, do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki.
- Bogdan tu są trzy fazy.
- To trzy kabelki, wielka mi różnica AAA.... Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie