👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poświęciłem się i za Was straciłem czas -0 c🤬jnia. Wszyscy żyją, nikt nie jest ranny. Pedalski szoł.
Nikomu nic się nie stało, mimo to nawet nie c🤬jowe.
A nawet ...całkiem nawet nawet:
A nawet ...całkiem nawet nawet:

Ja bym tam wpsućił jakieś dzieci na ten plac zabaw, niech sobie pobiegają w międzyczasie...

Proponuję powołać Centralny Zjednoczony Instytut Przywrócenia Sadistica (CZIPS) w celu ochrony tego zacnego portalu przed c🤬jnią.

weryfikator4 napisał/a:
Proponuję powołać Centralny Zjednoczony Instytut Przywrócenia Sadistica (CZIPS) w celu ochrony tego zacnego portalu przed c🤬jnią.
jakim cudem ponad 700 piw za to c🤬jnie dostałeś ? ty i tych 700 powinno się blokować na starcie
" Facet wychodzi z wiezienia po 12 latach odsiadki. Odbiera swoje ciuchy i w kieszeni znajduje kwitek.
Rozwija, czyta a tam kwit odbioru butów u szewca.
Wali do niego i mówi:
- Mam tu kwit że zostawiłem u pana buty do naprawy 12 lat temu..
Szewc zaczął szukać w stosie papierków, znalazł kwit i mówi:
- A tak.Faktycznie - będą na czwartek.... "
@eclipse2012 koleś, to kawał z 2015 roku, inne czasy, inne społeczeństwo, inne poczucie humoru, a ty się czepiasz...
Gimelord napisał/a:
Chłopaki w lateksie wymiatają
nie lateks tylko kolczuga

eclipse2012 napisał/a:
jakim cudem ponad 700 piw za to c🤬jnie dostałeś ? ty i tych 700 powinno się blokować na starcie
" Facet wychodzi z wiezienia po 12 latach odsiadki. Odbiera swoje ciuchy i w kieszeni znajduje kwitek.
Rozwija, czyta a tam kwit odbioru butów u szewca.
Wali do niego i mówi:
- Mam tu kwit że zostawiłem u pana buty do naprawy 12 lat temu..
Szewc zaczął szukać w stosie papierków, znalazł kwit i mówi:
- A tak.Faktycznie - będą na czwartek.... "
Nie wiem. To zapewne jakiś cud.... A może dlatego, że te osoby to bawiło?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie