Cena paliwa, zero inflacji, ceny mieszkań i spokój w narodzie. Pozdrów towarzysza Piotrowicza
Staram się tylko być obiektywny - za rządu PO paliwo podeszło pod poziom 7 złotych(!) co przy tamtym poziomie zarobków i cen było znacznie bardziej spektakularne niż obecnie. Zero inflacji? Inflacja jest praktycznie zawsze (o ile nie ma deflacji). Ceny mieszkań to odwzorowanie rynku. Spokój w narodzie hehe. Twój spokój jako szarej strefy nie oznacza spokoju całego narodu.
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.karabinek pcp
sprawdziłem ceny i szybko pomysł zakupu mi wywietrzał z głowy

podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiA co, już się nie możesz doczekać żeby sobie poszczekać na Tuska? Bo lepiej zwalić winę na niego za własne nieudacznictwo.
Przejrzałeś mnie. Autentycznie jestem ciekaw co z tych kilku rzeczy które są OK sp🤬olą. A narzekania na Tuska to już przeszłość, teraz będzie symetryczna jazda po PiS przez 2 lata

Pozdrów towarzysza Piotrowicza
Tego prawie mordercę pana Pikula i głównego architekta Stanu Wojennego ? Który był prokuratorem w Sanoku - wiesz chociaż gdzie to jest ?
Nie jest moim idolem lecz w porównaniu do wypromowanych w UE komuchów-premierów jak Cimoszewicz, Miller, Belka to Piotrowski nawet nie był za komuny zastępcą pionka.
Pozdrawiam serdecznie

Staram się tylko być obiektywny - za rządu PO paliwo podeszło pod poziom 7 złotych(!) co przy tamtym poziomie zarobków i cen było znacznie bardziej spektakularne niż obecnie. Zero inflacji? Inflacja jest praktycznie zawsze (o ile nie ma deflacji). Ceny mieszkań to odwzorowanie rynku. Spokój w narodzie hehe. Twój spokój jako szarej strefy nie oznacza spokoju całego narodu.
7zl za litr paliwa? Mieszkasz chyba na autostradzie i tam się tankowałeś.
To byłby dobry pomysł, zamiast przez lata odkręcać co PiS zepsuł ustawą po ustawie. Brytole tak zrobili jak Cromwella obalili, i wszystko poszło sprawnie.Jak dla mnie super. Przywrócić wszystko do stanu z 2015go lub 2016go roku i niech przez najbliższe 4 lata sejm nie zbiera się ani razu. Ale byłby święty spokój i przynajmniej człowiek spałby spokojnie.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Zaraz zlezą się j🤬i lewaccy bambiniści płakać nad biednymi szczurkami... Oba to szkodniki.
Chętnie zatrudniłbym się w firmie, która zajmuje się takim tępieniem szkodników. Myszy, szczury, dziki, lisy, lewaki, murzyny - jeden c🤬j.
za rządu PO paliwo podeszło pod poziom 7 złotych
Sprawdź jeszcze cenę za baryłkę na światowych rynkach, wtedy łatwo przyjdzie ocenić złodziejskie rządy Pierdnij i Spocznij.
ego prawie mordercę pana Pikula i głównego architekta Stanu Wojennego ? Który był prokuratorem w Sanoku - wiesz chociaż gdzie to jest ?
Teraz mówisz rozsądnie. Tak, o tego bandytę chodzi, tym bardziej w kontekście tego co napisałeś
Teraz mówisz rozsądnie. Tak, o tego bandytę chodzi, tym bardziej w kontekście tego co napisałeś
Też myślałem że to jeden z wielu aparatczyków którzy dostosowali sie do nowych realiów. Zaskoczyło mnie jednak to że do polityki wciągnął i zarekomendował obrońca Pikula czyli senator Stanisław Zając.
Ale zabawne jest robienie z prokuratora w Sanoku głównego twórcy Stanu Wojennego

Z jakiej broni on strzela?
Wiatrówka PCB z lunetą noktowizyjną ?
Też myślałem że to jeden z wielu aparatczyków którzy dostosowali sie do nowych realiów. Zaskoczyło mnie jednak to że do polityki wciągnął i zarekomendował obrońca Pikula czyli senator Stanisław Zając.
Ale zabawne jest robienie z prokuratora w Sanoku głównego twórcy Stanu Wojennego
Wiatrówka PCB z lunetą noktowizyjną ?
Głównym twórcą nie był, był za to aparatczykiem w służbie komunie i jego ustawa o odebraniu przywilejów emerytalnych też powinna dotyczyć. Nie mówiąc o zasiadaniu w sejmie. Jak widać dla Pierdnij i Spocznij nie wszyscy są równi. Piotrowicza zmyśla swoja historię włącznie z udziałem i rekomendacją przez Zająca. Bentkowski odpowiada za kontynuowanie kariery tego gbura i chama rodem z komuny
Piotrowicza zmyśla swoja historię włącznie z udziałem i rekomendacją przez Zająca(...)
Jednak kilka faktów jest łatwych do sprawdzenia: nie był oskarżycielem, przesłuchiwał Pikula, sprawę umorzono, tak samo było z działaczką Solidarności Jankowską, nikogo więc nie "zamordował".
Ale fakt - zrobienie z niego głównej twarzy reformy wymiaru sprawiedliwości było przegięciem.