Sam się w to bawie ale to już przegina
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-26, 2:04
Nie różni się niczym od kibolskiej ustawki... jedynie strojami.
słabe jak barszcz, obdarte całkiem z klimatu walk podczas różnych rekonstrukcji bitew itd.
konto usunięte
2013-07-26, 2:55
Czyli w co się bawisz? Machasz mieczem z gównianego stopu, boisz się żeby go nie wykrzywić bo zapierdzielałeś na to kilka miesięcy? Później przyjeżdżasz odgrywać bitwę pod Grunwaldem? Która jest tak nudna, że jedyne co tam ciekawe to obrzydliwe kiełbaski i siurane piwo. No i kible których wiecznie tam za mało, tak samo jak miejsc postojowych. Idź pan...
"Przepraszam ale pan raczej powininien sie polozyc, bo o to tym plastikowym mieczem uderzylem pana w serduszko"
mocne!! dać im chleba z masłem
konto usunięte
2013-07-26, 17:04
aż dziw bierze że, nie używają morgenszternów, buław, wekier, nadziaków i czekanów - jeden dobry strzał i albo jest sie kaleką albo trupem to była by rozgrywka
@donwasyle
W średniowiecznych bitwach nie chodziło o to, żeby jak najwięcej natłuc, tylko o to, by jak najwięcej jeńców i łupów zdobyć
konto usunięte
2013-07-26, 18:45
kiedyś to były ustawki
konto usunięte
2013-07-26, 18:49
Zajebista sprawa. Ciekawe jaka nagroda za wygraną.