Zawodnik po kolei eliminuje swoich przeciwników
mateo91g napisał/a:
Po prostu ciency byli
To się zgłoś i udowodnij żeś lepszy.
Te pytania na ogół arcy trudne nie są, ale wymagają dużego przekroju wiedzy, ja bym poległ na laserze (obstawiałbym 1940) i imieniu męża Izoldy....
Ostatni "prawilny" teleturniej sprawdzający wiedzę. Va Bank i Wielka Gra trzymały poziom to nie. Musieli zakończyć emisję, bo dla społeczeństwa były za mądre... Świecie... Quo vadis?
H................s
2016-10-10, 16:33
Trudne pytania jak dla mnie. Sam nic nie wiedziałem, ale ja to tępy jestem.
Jak mnie wk🤬iają komentarze typu - "Zrób lepiej"... Czy ja k🤬a muszę być piekarzem, żeby jeść bułki? Mateo91 napisał, że byli ciency, bo tak ich ocenił i ma prawo, ma p🤬lone prawo, aby subiektywnie powiedzieć, że byli ciency. Na c🤬j te mądrości " to idź do programu i pokaż, żeś lepszy". P🤬l się!
Z tym laserem to akurat było proste. A jak ktoś nie wie, to niech weźmie to na logikę. W 1940 roku na pewno nie. Słyszał ktoś z was żeby podczas 2 wojny światowej była jakaś wzmianka o laserze? Wtedy nie było rakiet naprowadzających. 1990 też nie, bo pamiętam za łepka z "laserami" się latało. Więc zostaje 1960. Ale ja tam c🤬ja wiem...
Ja jestem piekarzem. I jem bułki. Dobre są. Subiektywnie. Pozdrawiam
E myślałem, że do końca dojedzie
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Piwo za teleturniej, a krata za prowadzącego
Wcale bo to nie ustawka. Od 10 lat nie ogladam pl tv a mordy mi znane.
Mnie czasami rozp🤬ala, jak zawodnik dostanie pytanie muzyczne i puszczą mu jakąś symfonie k🤬a z XV wieku, a kolejnego zaraz po nim spytają o ilość kółek na fladze olimpijskiej...
podpis użytkownika
Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.

8 strzałów 5 zabitych, Сука Блять.
@Lares86
Na chłodnąlogikę w domu to jest proste. Wydaje mi się że jak dostajesz to pytanie i masz 3 czy tam 5s na odpowiedź i to przed kamerą, gdzie większość się tremuje, to nie jest tak łatwo