Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
majeńka 2025-06-05, 20:27
Ale skąd wiesz jak się skończyło? Na filmie tylko początek milicyjnego pościgu.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
ApageSpirytus 2025-06-05, 20:45
radio5.com.pl/2025/06/policyjny-poscig-ulicami-miasta-za-16-latkiem-be...

Złapali!
Zgłoś
smc 2025-06-05, 21:23 1
Wstyd. Jaki k🤬a gamoń...

Moje dzieci w wieku 12 lat jeździły jak dorośli. Starszy przejechał Transitem ponad 20km do innego miasta. Nikt się nigdy nie przyj🤬, bo nie wyróżniali się na drodze.
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-05, 22:41 1
majeńka napisał/a:

Ale skąd wiesz jak się skończyło? Na filmie tylko początek milicyjnego pościgu.

Oj tam od razu milicyjnego.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-06-06, 0:27 2
Jak kupiłem pierwsze porządne auto ( audi A6 dwu letnie) to omijać starałem się większe dziury,wiadome niski kapeć itd
Raz jadę w nocy do domu a za mną policja,zatrzymanie,alkomat zero zero a pies pyta co ja tak jechałem nierówno.
Mówię mu że dziury w c🤬j zajebiste a ja nie chcę rozj🤬 felg,opon,zawiasa.
Tak było w lubelskim,jak j🤬y Mozambik dziura na dziurze i jeb placek 2cm wysoki i że niby lata w jezdni.
Studzienka jak nie 5 cm obniżona to wystaje 5 cm,dzisiaj już jest spoczko ale jeszcze 20 lat temu to była tragedia.
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-06, 0:48 6
SokółWędrowny napisał/a:

Jak kupiłem pierwsze porządne auto ( audi A6 dwu letnie) to omijać starałem się większe dziury,wiadome niski kapeć itd
Raz jadę w nocy do domu a za mną policja,zatrzymanie,alkomat zero zero a pies pyta co ja tak jechałem nierówno.
Mówię mu że dziury w c🤬j zajebiste a ja nie chcę rozj🤬 felg,opon,zawiasa.
Tak było w lubelskim,jak j🤬y Mozambik dziura na dziurze i jeb placek 2cm wysoki i że niby lata w jezdni.
Studzienka jak nie 5 cm obniżona to wystaje 5 cm,dzisiaj już jest spoczko ale jeszcze 20 lat temu to była tragedia.

Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze

Jak ja byłem młodszy, to zjadłem kebsa na ostro wieczorem i się zesrałem w gacie. Wiecie, takie krótkie spodenki i gówno ciekło mi po nogach. Nooo, tak fajnie było

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Maro72 2025-06-06, 1:07
Tata uczył nmie jazdy autem w 79 roku na placu w tenczynku. Tylko dlatego żeby ub nie doj🤬i się ze jakiś terrorysta. Od strzelnicy ub w Nawojowej Górze 300 metrów. Tam kiedyś był targ zwierzyny hodowlanej. Teraz dwa słupy, wszystko zarosniete. Przykro patrząc jak kawał fajnego placu zarastają chwasty. Otoczenie wygląda jak z lat 80. No ale mają spowalniacze , więc jest oki
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-06-06, 19:20
Driver19cm napisał/a:

Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze
Jak ja byłem młodszy, to zjadłem kebsa na ostro wieczorem i się zesrałem w gacie. Wiecie, takie krótkie spodenki i gówno ciekło mi po nogach. Nooo, tak fajnie było

No i gitara
A potem co robiłeś,umyłeś to gówno czy tak spacerowałeś?
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-06, 20:36 1
SokółWędrowny napisał/a:

No i gitara
A potem co robiłeś,umyłeś to gówno czy tak spacerowałeś?

Nie umyłem. Sprawdziło się stare porzekadło mojego dziadka- jak sie wysusy, to się wykrusy

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
JoSeed 2025-06-06, 21:08 1
Driver19cm napisał/a:

Nie umyłem. Sprawdziło się stare porzekadło mojego dziadka- jak sie wysusy, to się wykrusy

Ależ Ty masz, mój Drogi, bogate życie wewnętrzne! 😁
Zgłoś
shoe5maker 2025-06-08, 10:51
smc napisał/a:

Wstyd. Jaki k🤬a gamoń...
Moje dzieci w wieku 12 lat jeździły jak dorośli. Starszy przejechał Transitem ponad 20km do innego miasta. Nikt się nigdy nie przyj🤬, bo nie wyróżniali się na drodze.

Właśnie dlatego domyślne nie daje się gówniakom pojazdów do prowadzenia. Tak samo gry komputerowe mają limit wieku, większości nic nie będzie ale kilku może coś odwalić.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-11, 13:15
Driver19cm napisał/a:

Dobry ten kebab chociaż?
Zgłoś
Lesniak_200101045201 2025-06-11, 20:04
Moja ulica kurde, zapraszamy!!!
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-12, 1:45 1
Dzieciak obsrał zbroję na widok policji bo gdyby ładnie pojechał na łuku to ten brak świateł by mu pewnie darowali i nie byłoby przypału.

@SokółWędrowny: Też mnie kiedyś zatrzymali bo jechałem środkiem drogi gdzie jako tako nie było lejów jak po bombach. Powiedziałem, że wahacze nie rosną na drzewach, a nowych mi nie kupi pan komendant to jeden się tylko zaśmiał i po interwencji. Jak o furę dbasz tak masz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie