Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
majeńka 2025-06-05, 20:27
Ale skąd wiesz jak się skończyło? Na filmie tylko początek milicyjnego pościgu.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
ApageSpirytus 2025-06-05, 20:45
radio5.com.pl/2025/06/policyjny-poscig-ulicami-miasta-za-16-latkiem-be...

Złapali!
Zgłoś
smc 2025-06-05, 21:23
Wstyd. Jaki k🤬a gamoń...

Moje dzieci w wieku 12 lat jeździły jak dorośli. Starszy przejechał Transitem ponad 20km do innego miasta. Nikt się nigdy nie przyj🤬, bo nie wyróżniali się na drodze.
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-05, 22:41 1
majeńka napisał/a:

Ale skąd wiesz jak się skończyło? Na filmie tylko początek milicyjnego pościgu.

Oj tam od razu milicyjnego.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-06-06, 0:27 1
Jak kupiłem pierwsze porządne auto ( audi A6 dwu letnie) to omijać starałem się większe dziury,wiadome niski kapeć itd
Raz jadę w nocy do domu a za mną policja,zatrzymanie,alkomat zero zero a pies pyta co ja tak jechałem nierówno.
Mówię mu że dziury w c🤬j zajebiste a ja nie chcę rozj🤬 felg,opon,zawiasa.
Tak było w lubelskim,jak j🤬y Mozambik dziura na dziurze i jeb placek 2cm wysoki i że niby lata w jezdni.
Studzienka jak nie 5 cm obniżona to wystaje 5 cm,dzisiaj już jest spoczko ale jeszcze 20 lat temu to była tragedia.
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-06, 0:48 5
SokółWędrowny napisał/a:

Jak kupiłem pierwsze porządne auto ( audi A6 dwu letnie) to omijać starałem się większe dziury,wiadome niski kapeć itd
Raz jadę w nocy do domu a za mną policja,zatrzymanie,alkomat zero zero a pies pyta co ja tak jechałem nierówno.
Mówię mu że dziury w c🤬j zajebiste a ja nie chcę rozj🤬 felg,opon,zawiasa.
Tak było w lubelskim,jak j🤬y Mozambik dziura na dziurze i jeb placek 2cm wysoki i że niby lata w jezdni.
Studzienka jak nie 5 cm obniżona to wystaje 5 cm,dzisiaj już jest spoczko ale jeszcze 20 lat temu to była tragedia.

Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze

Jak ja byłem młodszy, to zjadłem kebsa na ostro wieczorem i się zesrałem w gacie. Wiecie, takie krótkie spodenki i gówno ciekło mi po nogach. Nooo, tak fajnie było

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Maro72 2025-06-06, 1:07
Tata uczył nmie jazdy autem w 79 roku na placu w tenczynku. Tylko dlatego żeby ub nie doj🤬i się ze jakiś terrorysta. Od strzelnicy ub w Nawojowej Górze 300 metrów. Tam kiedyś był targ zwierzyny hodowlanej. Teraz dwa słupy, wszystko zarosniete. Przykro patrząc jak kawał fajnego placu zarastają chwasty. Otoczenie wygląda jak z lat 80. No ale mają spowalniacze , więc jest oki
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-06-06, 19:20
Driver19cm napisał/a:

Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze
Jak ja byłem młodszy, to zjadłem kebsa na ostro wieczorem i się zesrałem w gacie. Wiecie, takie krótkie spodenki i gówno ciekło mi po nogach. Nooo, tak fajnie było

No i gitara
A potem co robiłeś,umyłeś to gówno czy tak spacerowałeś?
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-06, 20:36 1
SokółWędrowny napisał/a:

No i gitara
A potem co robiłeś,umyłeś to gówno czy tak spacerowałeś?

Nie umyłem. Sprawdziło się stare porzekadło mojego dziadka- jak sie wysusy, to się wykrusy

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
JoSeed 2025-06-06, 21:08 1
Driver19cm napisał/a:

Nie umyłem. Sprawdziło się stare porzekadło mojego dziadka- jak sie wysusy, to się wykrusy

Ależ Ty masz, mój Drogi, bogate życie wewnętrzne! 😁
Zgłoś