podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Moje dzieci w wieku 12 lat jeździły jak dorośli. Starszy przejechał Transitem ponad 20km do innego miasta. Nikt się nigdy nie przyj🤬, bo nie wyróżniali się na drodze.
Ale skąd wiesz jak się skończyło? Na filmie tylko początek milicyjnego pościgu.
Oj tam od razu milicyjnego.
Raz jadę w nocy do domu a za mną policja,zatrzymanie,alkomat zero zero a pies pyta co ja tak jechałem nierówno.
Mówię mu że dziury w c🤬j zajebiste a ja nie chcę rozj🤬 felg,opon,zawiasa.
Tak było w lubelskim,jak j🤬y Mozambik dziura na dziurze i jeb placek 2cm wysoki i że niby lata w jezdni.
Studzienka jak nie 5 cm obniżona to wystaje 5 cm,dzisiaj już jest spoczko ale jeszcze 20 lat temu to była tragedia.
Jak kupiłem pierwsze porządne auto ( audi A6 dwu letnie) to omijać starałem się większe dziury,wiadome niski kapeć itd
Raz jadę w nocy do domu a za mną policja,zatrzymanie,alkomat zero zero a pies pyta co ja tak jechałem nierówno.
Mówię mu że dziury w c🤬j zajebiste a ja nie chcę rozj🤬 felg,opon,zawiasa.
Tak było w lubelskim,jak j🤬y Mozambik dziura na dziurze i jeb placek 2cm wysoki i że niby lata w jezdni.
Studzienka jak nie 5 cm obniżona to wystaje 5 cm,dzisiaj już jest spoczko ale jeszcze 20 lat temu to była tragedia.
Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze
Jak ja byłem młodszy, to zjadłem kebsa na ostro wieczorem i się zesrałem w gacie. Wiecie, takie krótkie spodenki i gówno ciekło mi po nogach. Nooo, tak fajnie było
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze
Jak ja byłem młodszy, to zjadłem kebsa na ostro wieczorem i się zesrałem w gacie. Wiecie, takie krótkie spodenki i gówno ciekło mi po nogach. Nooo, tak fajnie było
No i gitara
A potem co robiłeś,umyłeś to gówno czy tak spacerowałeś?
No i gitara
A potem co robiłeś,umyłeś to gówno czy tak spacerowałeś?
Nie umyłem. Sprawdziło się stare porzekadło mojego dziadka- jak sie wysusy, to się wykrusy
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Nie umyłem. Sprawdziło się stare porzekadło mojego dziadka- jak sie wysusy, to się wykrusy
Ależ Ty masz, mój Drogi, bogate życie wewnętrzne! 😁
Wstyd. Jaki k🤬a gamoń...
Moje dzieci w wieku 12 lat jeździły jak dorośli. Starszy przejechał Transitem ponad 20km do innego miasta. Nikt się nigdy nie przyj🤬, bo nie wyróżniali się na drodze.
Właśnie dlatego domyślne nie daje się gówniakom pojazdów do prowadzenia. Tak samo gry komputerowe mają limit wieku, większości nic nie będzie ale kilku może coś odwalić.
Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze
Dobry ten kebab chociaż?
@SokółWędrowny: Też mnie kiedyś zatrzymali bo jechałem środkiem drogi gdzie jako tako nie było lejów jak po bombach. Powiedziałem, że wahacze nie rosną na drzewach, a nowych mi nie kupi pan komendant to jeden się tylko zaśmiał i po interwencji. Jak o furę dbasz tak masz