podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Moje dzieci w wieku 12 lat jeździły jak dorośli. Starszy przejechał Transitem ponad 20km do innego miasta. Nikt się nigdy nie przyj🤬, bo nie wyróżniali się na drodze.
Ale skąd wiesz jak się skończyło? Na filmie tylko początek milicyjnego pościgu.
Oj tam od razu milicyjnego.
Raz jadę w nocy do domu a za mną policja,zatrzymanie,alkomat zero zero a pies pyta co ja tak jechałem nierówno.
Mówię mu że dziury w c🤬j zajebiste a ja nie chcę rozj🤬 felg,opon,zawiasa.
Tak było w lubelskim,jak j🤬y Mozambik dziura na dziurze i jeb placek 2cm wysoki i że niby lata w jezdni.
Studzienka jak nie 5 cm obniżona to wystaje 5 cm,dzisiaj już jest spoczko ale jeszcze 20 lat temu to była tragedia.
Jak kupiłem pierwsze porządne auto ( audi A6 dwu letnie) to omijać starałem się większe dziury,wiadome niski kapeć itd
Raz jadę w nocy do domu a za mną policja,zatrzymanie,alkomat zero zero a pies pyta co ja tak jechałem nierówno.
Mówię mu że dziury w c🤬j zajebiste a ja nie chcę rozj🤬 felg,opon,zawiasa.
Tak było w lubelskim,jak j🤬y Mozambik dziura na dziurze i jeb placek 2cm wysoki i że niby lata w jezdni.
Studzienka jak nie 5 cm obniżona to wystaje 5 cm,dzisiaj już jest spoczko ale jeszcze 20 lat temu to była tragedia.
Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze
Jak ja byłem młodszy, to zjadłem kebsa na ostro wieczorem i się zesrałem w gacie. Wiecie, takie krótkie spodenki i gówno ciekło mi po nogach. Nooo, tak fajnie było
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Na c🤬j takie kocopoły pisać? Serio nie ogarniam. Typ właśnie p🤬li, jak omijał audi, dziury na drodze
Jak ja byłem młodszy, to zjadłem kebsa na ostro wieczorem i się zesrałem w gacie. Wiecie, takie krótkie spodenki i gówno ciekło mi po nogach. Nooo, tak fajnie było
No i gitara
A potem co robiłeś,umyłeś to gówno czy tak spacerowałeś?
No i gitara
A potem co robiłeś,umyłeś to gówno czy tak spacerowałeś?
Nie umyłem. Sprawdziło się stare porzekadło mojego dziadka- jak sie wysusy, to się wykrusy
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?