Autor ogłoszenia nie wytrzymał napięcia, musiał się odstresować.
Solidarnie się z nim zgadzam, na magazynie trzeba "zap🤬lać jak biały murzyn" za 8zł/h na rękę. Raz była akcja, że wróciła do nas ciężarówka, bo się towar na paletach wyj🤬, cała naczepa się skrzywiła

Od razu wiedzieliśmy, że będzie c🤬jowo, bo trzeba było to rozładować, ostreczować ponownie i załadować, k🤬a!

Po tym stwierdziłem, że p🤬lę tę robotę za takie pieniądze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-17, 8:04
Jestem rekruterem więc sam wiem jak jest z pracą w Polsce, jest jej bardzo dużo, szczególnie dla młodych ludzi ale problemem jest postawa roszczeniowa kandydatów. Ile razy miałem sytuację, że wysyła mi swoje CV paniusia w wieku 26 lat która w CV ma tylko to, że się urodziła i skończyła studia (zero praktyk, pracy wakacyjnej po prostu NIC) i kiedy pytam ją jakie są jej oczekiwania finansowe to mi mówi, że za mniej niż 4 tyś netto to ona się nie ruszy z domu. I to nie jest odosobniony przypadek. Więc niech skończy się ból dup ludzi którzy pokończyli wyższe szkoły marketingu czy inne politologie i teraz oczekują, że pracodawcy rzucą się na nich jako na świetnie wykwalifikowanych pracowników. No i troszkę pokory... ja w swojej pierwszej pracy też zapieprzałem za 8pln/h
Frank Drebin napisał/a:
Up
No tak bo to jedyne alternatywy według ciebie
Jakie są jeszcze? Szczerze i bez drwiny, jestem ciekaw.
Hoho, słyszę ból dupy studentów z humana
Uuu, było studiować coś sensownego, a nie Europeistykę? Za 5pln to ja robiłem, ale na 4 roku studiów. Teraz parę lat po studiach leci nieźle.
konto usunięte
2013-01-17, 9:02
Nie chciało się nosić teczki, trzeba nosić dziś woreczki
konto usunięte
2013-01-17, 9:04
konto usunięte
2013-01-17, 9:10
konto usunięte
2013-01-17, 9:19
Mnie to w ogóle dopierd*la to jak idę na rozmowę kwalifikacyjną np do biura a nawet jako robotnik budowlany a pracodawca widząc moje Cv gdzie wszystko ma napisane wiek gdzie pracowałem itp a ten do mnie że 3 letnie doświadczenie wymagane a ja świeżo co po szkole ...to na cholerę zapraszasz mnie na rozmowę i marnujesz mój czas ...a w PL by zarobić po wyżej 2tys już nie mówię więcej to albo znajomości albo zajebiste doświadczenie ..no nie powiem bo kobietą to przychodzi łatwiej
konto usunięte
2013-01-17, 9:27
Ponawiam ogloszenie wybieram sie poczatkiem lutego do skandynawi na krzywy ryj do roboty rzecz jasna juz dwoch chlopakow z sadisticka udalo mi sie zwerbowac szukam kolejnych chetnych

tylko zebyscie sie umieli po ang dogadac i wmiare ogarnieci
konto usunięte
2013-01-17, 9:30
@KidDynamite
Nie wiem jak w twoim mieście, ale u mnie właśnie te młodsze urzędasy są bardziej chętne do współpracy... W przeciwieństwie do tych postkomunistycznych odpadków...
Oni stosują się tylko do przepisów i prawa, które nie oszukujmy się, jest absurdalne.
A tak jedziesz po tym kierunku, bo nie potrafisz załatwiać sprawy w urzędzie?
Co do rewolty... Nie wiem jak tobie, ale mnie osobiście śmieszą już takie teksty. Mocni w gębie, słabi w czynach...
@Dżony ale spieprzyłeś to powiedzenie.
A tak poza tym to sorry, ale jak sie wybrało studia jakieś humanistyczne czy marketing bo opinia na mieście była że tam wszystkich biorą albo ze każdego przepuszczają z roku na rok to teraz nie ma sie co spodziewać ze w tym robota będzie tylko dlatego ze mam papier, trzeba było sie zastanowić wcześniej a przedewszystkim popracować w czasie studiów, sam studiowałem i wiem ze jak sie ma trochę oleju w głowie to od połowy 3 roku nie ma już takiego bólu jak na początku i coraz luźniej jest z zajęciami. To poprostu boli żeby w tym czasie siedzieć na dupie w domu i nic nie robić, bo pieniążki są od babci albo mamusi, jak byście chociaż 6 miesięcy w czasie popracowali to po szkole nie bylibyście już tacy zieloni, chociaż cokolwiek do cvałki.
konto usunięte
2013-01-17, 10:02