Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Emocjonalne ogłoszenie
konto usunięte • 2013-01-16, 17:34
Autor ogłoszenia nie wytrzymał napięcia, musiał się odstresować.

Solidarnie się z nim zgadzam, na magazynie trzeba "zap🤬lać jak biały murzyn" za 8zł/h na rękę. Raz była akcja, że wróciła do nas ciężarówka, bo się towar na paletach wyj🤬, cała naczepa się skrzywiła Od razu wiedzieliśmy, że będzie c🤬jowo, bo trzeba było to rozładować, ostreczować ponownie i załadować, k🤬a! Po tym stwierdziłem, że p🤬lę tę robotę za takie pieniądze.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-17, 10:28 1
jacek44,

ten komu wystarczy 1200 i jest zadowolony bo może przed tv gnić to chyba tylko Ci co dalej na garnuszku u starych siedzą albo życiowe z🤬by
Zgłoś
pit@ 2013-01-17, 10:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 11:41
Wszystkim, którzy narzekają na prace za 7zł/h w magazynie i brak perspektyw, polecam obejrzeć serial "Daleko od Szosy" i postawić sobie głównego bohatera za wzór do naśladowania, jak należy walczyć o swoje lepsze jutro.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 11:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sracz90 2013-01-17, 12:15 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 12:20
Zgłoś
jacek44 2013-01-17, 12:27 2
Zgłoś
ociep 2013-01-17, 12:54
Zgłoś
MCL 2013-01-17, 13:21 2
ociep napisał/a:

4,5h na godzinę

Gdybym mógł zarobić cztery i pół godziny w godzinę to byłby to interes życia. Wszakże czas to pieniądz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 13:57
pit@ napisał/a:

Jakie są jeszcze? Szczerze i bez drwiny, jestem ciekaw.

Nowa Prawica i nie, że bo Korwin umie przygadać lewakom. Zobacz sobie na ich program, w ogóle nie rozumiem ludzi, chcą wolnego internetu? Będą go mieli, chcą benzynę taniej? Będą ja mieli. już nie wspominając o korzyściach jakie będą mieli przedsiębiorcy.
Zgłoś
maxerius 2013-01-17, 16:41
Skończył kulturoznawstwo połączone z europeistyką, i teraz narzeka, że nie może znaleźć dobrej pracy. Biedny
Zgłoś
sracz90 2013-01-17, 16:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 17:02
Zgłoś
Ranger 2013-01-17, 17:30 1
Zgłoś
pit@ 2013-01-17, 19:19
XxxX66 napisał/a:

Nowa Prawica i nie, że bo Korwin umie przygadać lewakom. Zobacz sobie na ich program, w ogóle nie rozumiem ludzi, chcą wolnego internetu? Będą go mieli, chcą benzynę taniej? Będą ja mieli. już nie wspominając o korzyściach jakie będą mieli przedsiębiorcy.

Ale Nowa Prawica nie jest poważnym przedsiębiorstwem, to nie jest tajemnicą, prawda? Inaczej zwróciła by sobą uwagę większej ilości wyborców. Jakoś nie widzę mas podążających za Prawicą. O Korwinie z litości nie wspominajmy.
Szukam alternatywy dla trendu centro-prawicowego, jakimi są PO i PiS. Mam jeszcze SLD, które bardziej mnie przekonuje niż ten cały Korwin, przepraszam, ale tak jest.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem