Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:35
konto usunięte 2012-02-28, 11:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kietong 2012-02-28, 11:09 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tomek1491 2012-02-28, 11:20
Tarori napisał/a:

nie wiem czy wiesz ale jego teksty są w podręcznikach języka polskiego, znajdź mi drugiego polskiego rapera który to osiągnął:]
no właśnie nie ma, więc tak Eldo ma superflow^^

Sienkiewicz, Miłosz, Czymborska mam dalej wymieniać?
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-02-28, 11:22 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-28, 11:26
Huh, ale sucharek to.

Nie można tak tego zostawić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-28, 11:30 1
Zgłoś
Blackhunter 2012-02-28, 11:56
Zgłoś
donszymon 2012-02-28, 12:16 1
Mnie się wydaje że ten filmik przedstawia to właśnie jak rap widzą ludzie którzy go nie lubią, czy nie rozumieją... I nie ma w tym nic złego, bo po prostu ludzie nie mogą być jednakowi (i całe szczęście) i mieć tych samych upodobań. Bardzo ważną rzeczą jest szacunek do wzajemnych przekonań.
Zgłoś
Pokahontaz 2012-02-28, 12:24
@up

o ile nie te przekonania nie wpływają na nas.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-28, 12:26 1
filmik jest idiotyczny, ale w porównaniu do waszych wypowiedzi i tak to wyżyny intelektualne. proponuję 3mać się prostej reguły: nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie mów nic.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-28, 14:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-28, 14:07 1
ziomeg napisał/a:

Metal - darcie mordy i tyle z czego da się usłyszeć co 10 słowo.

Problemem w zrozumieniu słów może być zagłuszanie śpiewu szarpaniem drutów.
Zgłoś
Splitterek 2012-02-28, 14:07
Gratuluje moderatorowi za usuniecie mojego postu "Gość jest zajeb** ale freestyle nie jest jego mocna strona napewno.. wiadomo królem freestylu jest OSTR-y" powód jakies gwiazki... popatrz sobie wyżej ile było postów z cenzurą poprzez gwiazdki.... a słowo zajebisty jakieś złę nie jest.. żal i tyle.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-28, 14:09
Splitterek napisał/a:

popatrz sobie wyżej ile było postów z cenzurą poprzez gwiazdki

Żadnego z gwiazdką nie widzę.

Nie boję się przekleństw oglądać, toteż mam wyłączone cenzurowanie w profilu. Każdy może wyłączyć.
Zgłoś
Landsberg 2012-02-28, 14:34 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem