Eldoka poraz kolejny pokazał, że freestyle to jego żywioł
Soczysty kwał mięcha promuje nowy album " Whit Empty Head"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-28, 14:43
ludzie jarają się tym Eldo i Ostrym niesamowicie .. ja preferuję Sokoła i moim zdaniem , nie dorastają mu do pięt .
konto usunięte
2012-02-28, 15:15
konto usunięte
2012-02-28, 16:21
Haha ;D ! Słoń !
konto usunięte
2012-02-28, 16:27
BongMan zgadzam się z tobą, łap pifko
Go2Hell napisał/a:
zajebiste :]
a tak nawiasem jest to początek utworu słoń & Mikser : bajters z płyty Demonologia [Dem6n6l6gia]
za reklame takiego gówna powinieneś dostać w3 . Ale nie dostaniesz
konto usunięte
2012-02-28, 16:48
Złowroga Pralka !, Widać że jesteś słabą pralką, nie masz gustu ;DD
konto usunięte
2012-02-28, 16:50
Tuśka, mylisz się chłopcze. Słoniem rzygać można, swego czasu codziennie dzieciaki wstawiały to gówno.
konto usunięte
2012-02-28, 17:00
Niеbieski, no z tym rzyganiem to masz rację, szczególnie kiedy się słucha love forever. Jestem dziewczynką, lewy górny róg obok mojego nicku jest taki znaczek, czasami możesz na niego spojrzeć ;3 <tak pozwalam Ci>
konto usunięte
2012-02-28, 17:02
Tuśka napisał/a:
Jestem dziewczynką, lewy górny róg obok mojego nicku jest taki znaczek, czasami możesz na niego spojrzeć ;3 <tak pozwalam Ci>
Widziałem go, ale i tak masz peniska.
konto usunięte
2012-02-28, 17:15
Niеbieski, Czasami mam ale tylko na chwilę i nie jest mój ;p