Ależ dziewczyna ma potencjał do robienia pranków.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-09-14, 20:58
Walić konia lewą ręką się zderzało, ale żeby mieć przy tym rękę na lewo to jeszcze nie
znajomy tak potrafi, tylko nie wiem czy może unieść szklankę.
Ogólnie elastyczne stawy, ot co, dla mnie to już codzienność przez tego jednego znajomego.
konto usunięte
2017-09-14, 22:35
pakicito napisał/a:
jeśli to Tajlandia, to nie tylko Ty byś zrobił pranka jej, ale również ona Tobie
Tyś widział Tajkę.
@up
ja nie widziałem i nie mam zamiaru, ale poka foty jak sam widziałeś, bo na to wychodzi ?
konto usunięte
2017-09-14, 23:43
pakicito napisał/a:
@up
ja nie widziałem i nie mam zamiaru, ale poka foty jak sam widziałeś, bo na to wychodzi ?
Ta, jasne. Jesteś użytkownikiem sadistica - musiałeś widzieć
To jest Chinka, ale lubię te słodkie dziewczyny, owłosione c🤬ki i ich jęki jak małe samochodziki.
To się nazywa Hipermobilnośc stawów - obawiam się że prowadzi do ich zwyrodnienia. A z tym nie ma żartów - wózek w wieku 60 lat ma prawie pewny. No chyba że będzie jedna z niewielu posiadaczek hipermobilności bez zwyrodnienia.
konto usunięte
2017-09-15, 15:45
Czyli może zrobic hand joba w negatywie?
konto usunięte
2017-09-15, 15:48
wormgoro napisał/a:
Śmiała by się jak tylko by go zobaczyła.
Skąd wiesz?! AAAA ssałeś mi już pamiętam, zazdrościsz mi i masz ból dupy.