jak zobaczyłem że ją cygan reanimuje to musiało się źle skończyć
Fake... trip nie ma napisów końcowych...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

O k🤬a zajebiście! Tylko po c🤬j w jakimś klubie w kiblu zamiast spokojnie w domu w głębokim fotelu?
Prawie jak teledysk Tool'a

podpis użytkownika
,,Jeden Ciganen essen die Kupen. Jeden Ciganen trinkt die Schweinsteiger und Ballack. Jeden Ciganen wohnt in die Chlewen"
wszystkiego w życiu trzeba spróbować i wszystko jest dla ludzi lecz z umiarem !!!
czy to alko czy zioło czy jakieś inne badziewie
nie jestem świety zdażyło mi sie kilka razy złapać ciężką faze ale nie do takiego stopnia że jestem nieprzytomny i nie wiem co sie dzieje
tak samo jak zioło o nieszkodliwe nic mi sie nie stanie
zam luidzi którzy palą długo i często a teraz zamiast mózgu mają gąbke w głowie
ale co ja tam moge wiedzieć przecież nie mam 15 lat tylko 20 i nie jestem już taki fajny i doświadczony jak nasza "wspaniała" polska młodzież
czy to alko czy zioło czy jakieś inne badziewie
nie jestem świety zdażyło mi sie kilka razy złapać ciężką faze ale nie do takiego stopnia że jestem nieprzytomny i nie wiem co sie dzieje
tak samo jak zioło o nieszkodliwe nic mi sie nie stanie
zam luidzi którzy palą długo i często a teraz zamiast mózgu mają gąbke w głowie
ale co ja tam moge wiedzieć przecież nie mam 15 lat tylko 20 i nie jestem już taki fajny i doświadczony jak nasza "wspaniała" polska młodzież
podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=WXECPJBYGjg
ale animacja świetna
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

Coś niesamowitego. Od technicznego punktu widzenia, animacje, światło, rendery prześliczne. Muzyka po prostu genialna. Idealnie odzwierciedla to co ma odzwierciedlać. Połowa sampli/dźwięków jest odwrócona, i jeszcze to pogłębia ten efekt. Powinno to wystartować w jakichś konkursach dla krótkich filmów.