Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
RAZAK 2025-01-29, 17:27 4
Tramwaj ani drgnął

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
Piesinger 2025-01-29, 19:32
Przeszkolony kierowca pojazdu uprzywilejowanego wbija na pałę na czerwone. To było takie nieprzewidywalne
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-29, 19:36
Zero widoczności na skrzyżowanie, ale c🤬j "mam bomby więc wbijam"
Dobrze, że jest nagranie bo bidak z osobówki by miał całkiem przej🤬e. Tak dostanie tylko mandat za wjazd na czerwonym
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-01-30, 0:40
Bul_od_bytu napisał/a:

Zero widoczności na skrzyżowanie, ale c🤬j "mam bomby więc wbijam"
Dobrze, że jest nagranie bo bidak z osobówki by miał całkiem przej🤬e. Tak dostanie tylko mandat za wjazd na czerwonym

Wjazd na czerwonym który spowodował wypadek(nie miał prawa już tam być, bo na głównej już było żółte w momencie wjazdu, chociaż może być współwina bo psiarnia nie zachowała szczególnej ostrożności(tak jakby k🤬a była też jakaś zwykła ostrożność)
Zgłoś
Zadkiel 2025-01-30, 0:53
ja też jak zamknę oczy to czuję się w c🤬j nie pewnie
Zgłoś