👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

0:40 i 3:14 to te same filmiki, i tu i tu krowa mu zagrodziła drogę.

W crosie fajne jest to że nigdy nie wiesz co Cie czeka, zresztą jak w większości sportach off roadowych.

Piwko za filmik.... Sam jeżdżę crossówką i nikomu nie życzę gleb, bo to nic przyjemnego

Kumpel zginąl przy 40 Km/h na poligonie w Zielonce. Drzewo...Ehh

0:37 - tak ludzie cywilizowani się właśnie zachowują moi drodzy. Wina leżała po obu stronach, motocyklista jechał pewnie z niedozwoloną tam prędkością, do tego nie wiadomo czy motocykl na którym jechał był dopuszczony do ruchu, a kierowca pick-upa nie spojrzał w lusterka i chyba nie zasygnalizował manewru, ale jak widać da się normalnie zachować i nie wyskakiwać od razu z ryjem i pięściami na drugiego.

Draiks napisał/a:
Dwusuwa? Lubisz dźwieki kosiarki?
Nie spinaj dupy. Mam 4T latalem na 2T i nie ma piękniejszego dźwięku od wykręconego 2T

Ssij mi wydech,
liz mi fele.

Fake! 1:03 Yamaha MT-01 to nie dirtbike!
I ten zapach 2t
Cesarz93 napisał/a:
dzwięk dwusuwa jest piękny!!!!!!!!
I ten zapach 2t

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie