Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BrunerOvned 2012-11-18, 22:27
Za 6:15 i 6:35 duuuuży, zimny browar Sadola! Aż k🤬a ścisnąłem zęby...
Wiem co mówię, coś mi się udało połamać w ub. roku

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
stery_srh 2012-11-18, 22:37
Motyw z kolesiem z 4:06 rozbawił mnie do łez.
Ale jemu i silnikowi motocykla, to za wesoło nie było.

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
GuStaff22 2012-11-18, 22:37
jedzie na motorze wpierdoł sie w sarne sarna padła a c🤬j z sarna wsiadł na motór pojechał dalej ._.

ZIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-18, 22:38
Ten gościu z 4:06 jak jest takim zap🤬laczem, to niech sobie odcięcie zapłonu przy kierownicy zamontuje
Zgłoś
stery_srh 2012-11-18, 22:46
A.J.K.S napisał/a:

Ten gościu z 4:06 jak jest takim zap🤬laczem, to niech sobie odcięcie zapłonu przy kierownicy zamontuje

Nie wiem jak jest w takich wynalazkach, ale w normalnych motocyklach, masz właśnie do tego pstryczek przy manetce. No i zawsze jeszcze kluczyk możesz przekręcić w lewo, ale może mu się złamał.

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-18, 22:54
6:15 to prawie jak na harda. Może mi się tak wydaje, ale mam 2 teorie: 1. kolor pomarańczowy jest w c🤬j ulubionym kolorem posiadaczy jeździdeł tego typu, 2. większość faili to jedna osoba, więc czemu wciąż żyje?
Zgłoś
stery_srh 2012-11-18, 22:56 1
Najbardziej rozp🤬alają mnie typy, co zapieprzają niemalże na golasa motocyklem. Najlepszy jest ten z 6:34, w krótkich spodenkach i koszulce, co się wyj🤬 i wydziera ryja "Help! Help! Help!".
Absolutne minimum, to spodnie i kurtka z grubego dżinsu + jakieś wytrzymałe rękawice, ale to i tak praktycznie nic nie pomoże przy jakichś większych prędkościach.

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-18, 23:17
Enduraki czy inne crosy wykorzystywane glownie na torach/lasach itp czyli mowiac po naszemu bez dopuszczenia do ruchu czesto nie maja wogole stacyjki tylko jakis wlacznik zaplonu. Temu typowi mogl sie z🤬bac wlascnik czy cos, chociaz mogl sprubowac sciagnac fajke ze swiecy. Ale wiadomoze w takich sytuacjach ciezko o chlodna ocene.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-19, 10:36
up@ up@ on chyba myślał, że ta sarna mu pomoże
Zgłoś
marcinsud 2012-11-19, 10:37
@mare30ks Motocykle krosowe nie maja włącznika zapłonu, po prostu kopiesz i pali. Czasem można znaleźć guzik który masuje przewód wysokiego napięcia, żeby łatwiej było wyłączyć maszynę. Stacyjki też nie ma.

Mnie tylko ciekawi dlaczego ci mundurowi na końcu się tak doj🤬i, bo chyba trochę przej🤬i.
Zgłoś
xblazex 2012-11-19, 10:42
stery_srh napisał/a:

ale w normalnych motocyklach, masz właśnie do tego pstryczek przy manetce

no wlasnie ja w swoim tez mam ten "pstryczek" ale, ze ten koles nie mogl wylaczyc go to ja nie rozumiem

podpis użytkownika

A beautiful way to become infected, alone or with others
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-19, 11:47
jak sie nie wywroci, to sie nie nauczy;p

@up up przeciez full crossy nie mają homologacji, czyli nie mozesz nimi pod zadnym pozorem śmigać po drogach publicznych, u nas tak tego nie przestrzegaja bo mundurowi w sumie nie wiedzą ocb
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-19, 12:54
Ja jakbym zalał crossa to predzej bym plakal, niz sie smial. Ach te USA....
Zgłoś
Dziamian 2012-11-19, 12:56
mnie ten motyw z 3:44 rozp🤬zielił, co dwóch kolesi fika glebę a jeden się dusi ze śmiechu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie