Wujek Adolf już od dobrych kilku lat usiłował znaleźć i zabić McGyvera. W końcu udało mu się zamknąć go w Auschwitz
-Ha! Mam Cię sk🤬ysynu! Teraz zamknę Cię w komorze gazowej!
No i jak powiedział, tak zrobił i zamknął McGyvera w komorze gazowej.
Mija kilka minut, Adolf oczywiście siedzi przed komorą na krzesełku i czeka. Słyszy jak ofiara puka w szybkę.
-Hej, Adolf, tu coś się ulatnia!
-Tak ma być!
I siedzi dalej... Mija kolejne kilka minut. I znów pukanie!
-Adolf!
-Czego?!
-Ja tu się zaraz uduszę!
-Tak ma być, siedź sobie siedź!
Mija kolejne kilka minut i cisza... 10 minut i dalej nic, po piętnastu minutach Hitler wstaje zadowolony, by otworzyć komorę i wyjąć martwe ciało. Ale zaraz... znów słyszy pukanie!
-Adolf!
-Czego znowu, k🤬a chcesz?!
-Naprawiłem!
Oczywiście na koniec doszli do porozumienia: MacGyver zgodził się ulepszyć komorę gazową, dzięki czemu można było obsłużyć 80% żydów więcej. Oto fotka upamiętniająca historyczną umowę:
f................r
2010-08-11, 12:04
Bardzo śmieszy kawał.
i................g
2010-08-11, 12:08
Tym kawałem przypomniałeś mi czasy przedszkola. Dzięki!
p🤬licie

zacny
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
haha genialny kawał ;D! Piwo dla Ciebie

!
c................s
2010-08-11, 13:47
@ iceberg hahaha, tak samo ; D
Może być McDonald. Może być MC Boski Kazik.
Ale nie McGyver...
Hitler nigdy nie był przy gazowaniu.
Za czasów Hitlera, McGyver jeszcze nie miał tak zajebistego skila. W ogóle go jeszcze nie było.
Rozumiem, że pozbierał cyklon b do pojemnika ? Bo nie wiem k🤬a co mu mogło się ulatniać, może skwara z dupy ?!
Jednymi słowy, kawał powinien być w innej wersji. Zresztą i tak jest dla niedorozwiniętych dzieci.
Idź mje w c🤬j z tym syfem.
d................4
2010-08-11, 17:36
@Matuch90 Czego Ty jesteś takim debilem? Przecież to tylko p🤬lony kawał i jakbyś miał trochę więcej rozumu to byś wiedział, że jest on wymyślony w celu rozśmieszenia ludzi a nie po to żebyś p🤬lił jakim to nie jesteś znawcą wszystkiego.
Ja p🤬le, matuch, co sie tak spinasz, jak niedorozwiniete dziecko?
i................t
2010-08-11, 17:56
Matuch90 napisał/a:
Hitler nigdy nie był przy gazowaniu.
Za czasów Hitlera, McGyver jeszcze nie miał tak zajebistego skila. W ogóle go jeszcze nie było.
Rozumiem, że pozbierał cyklon b do pojemnika ? Bo nie wiem k🤬a co mu mogło się ulatniać, może skwara z dupy ?!
Jednymi słowy, kawał powinien być w innej wersji. Zresztą i tak jest dla niedorozwiniętych dzieci.
Idź mje w c🤬j z tym syfem.
A ja myślałem że chodzili razem do szkoły, a ogólnie McGyver nie jest żydem??
A to oni nie byli braćmi?
D................n
2010-08-11, 22:56
Hehe, normalnie jak życzenie gwiazdkowe. Przy poprzednim kawale z MacGywerem pisali, że wszystkie o nim składają się do tej same puenty i nie są śmieszne - a tutaj mówisz masz:)
Co do niektórych komentarzy, obok piwa powinien być jakiś różowy dildo...
podpis użytkownika
Nikt nie zatrzyma r'n'r!