Wykład z pediatrii:
Pytanie pani doktor do audytorium:
Czy uważacie, że kobiety w ciąży powinny podróżować samolotami?
Studenci: Nie.
Dr : No to dlaczego latają?
Student : Bo wracają z erasmusa.
W liceum u mnie też coś takiego było, tylko nazywało się Socrates Comenius. Wymiana z Łotwą. Mimo, że były inne czasy, to koleżanki z klasy masowo k🤬iły się z Łotyszami. Wszystkie oprócz jednej. Pomyślicie - no, jedna porządna! Ale nie! Ona mu się pchała na bolca, a Łotysz odmówił tłumacząc się... bólem głowy
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
G................f
2014-01-30, 19:46
@ap
To właśnie jest to polskie katolstwo i wychowanie koscielne...
Czas odrzucic ten bullshit i wychowywac dzieci w duchu filozoficznym, rozwijajac umysl, nie glupote.
PS. U mnie na uczelni to samo. :/
@up masz całkowitą rację, ale kiedy u ciebie kolęda?
Fajnie ale tytułem to żeś stary zj🤬
P................u
2014-01-31, 1:05
bo polskie kobiety z dupy ołtarza nie robią. umówmy się.
@Gharotief
Jesteś głupi czy udajesz? Co ma do tego katolstwo czy cokolwiek innego? Jakby były cnotki-niewydymki to byś srał, że katolstwo, ciemnogród i nie korzystając z życia i odprawiają dziady
f................r
2014-01-31, 1:18
ale marudzicie, wam daje tylko pani Renia Rączkówna i sie sracie.
obcokrajówki też pięknie dają. Niech wymiana trwa, niech to trwa.
Karmienie trolla Gharotiefa, to tak jak głosowanie przez karpie ustawy o przyspieszeniu wigilii.
w................i
2014-01-31, 2:33
Gharotief to taki troll, jego zdaniem za globalne ocieplenie i spadek populacji żubra w Polskiej puszczy również odpowiedzialni są katole.
h................m
2014-01-31, 2:37
Garothief jak w każdym temacie wyjeżdża ze swoimi durnymi poglądami, że wszyscy oprócz nie go to katole. typowe.
G................f
2014-01-31, 3:25
Hej, przestancie gadac non stop o mnie. Ja nie jestem jakis wazny czy cholera wie co.
Zajmijmy sie problemami prawdziwymi wlasnie, jak katolstwo chocby! Ciesze sie, ze zwrocilem uwage swoja skromna osoba na ten problem
m................k
2014-01-31, 7:31
@up nie obraź się, ale katolstwo to faktycznie problem, ale mocno powiązany z Tobą, a raczej z tym co Ci we łbie siedzi. Może się do jakiegoś specjalisty zapisz?
Wszyscy oprócz Gharotiefa.. NIE ROZUMIECIE PSYCHOLOGI TO SIĘ NIE ODZYWAJCIE.
a tak serio to nie ważne czy katolka czy nie katolka, polka czy nie polka, młode to się k🤬i i tyle.
Ciało puszczone raz puszcza się cały czas
podpis użytkownika
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482