Obrazek mówi sam za siebie, jak to nasze piękne dziewczyny się jarają każdym obiektem maści średnio-wiadomej.
Jak było to brzeszczot erasmusom w dupala.
Nie bronie kobiet które jebią się z ciapatymi bo to zwykłe szmatławce które powinny być wydalone z RP w p🤬du ale z tego co da się zaobserwować to znaczna ilość facetów leci na zagraniczne ciapate szmaty bo "mulatki" takie fajniusie nie? Ja tam wolę białe mięso
6................6
2013-10-31, 23:41
@up każdy normalny człowiek woli białe mięso. Facet też. Jak się któremuś czarna/brudna podoba to równie dobrze powinien się w kaban p🤬lnąć. Ostatecznym wyjątkiem są azjatki, naprawdę ostatecznym. W ogóle k🤬a nie wiem dlaczego, ale jakoś do żółtych czuję sympatię.
Pewnie dlatego, że nie są p🤬lonymi nierobami, złodziejami i patologicznym ścierwem. No cóż.
@Bo_Tak
Powiem Ci że grubo się mylisz co do facetów, przynajmniej co do Polaków - można powiedzieć że facet by chciał może RAZ w takiej zamoczyć (ale musiałaby być wybitnie zajebista) ale żyć z taką by już nie chciał a Polki co robią? no kuuuuurrrwa.
No ja tam akurat wolę wołowinę, ale ja to jakiś taki poj🤬y jestem.
Byłoby hipokryzją, gdybym w tej chwili napisał, że polskie jest lepsze bo polskie, ale to działa w obie strony-"zagramaniczne" lepsze bo takie? Jak nisko trzeba upaść, żeby Lecieć na czarnego c🤬ja, bo jest czarny?
Z................h
2013-11-01, 2:13
Ja bym tam latynoski czy azjatki z łóżka nie wygonił, więc nie będę zazdrosnym hipokrytą. Niech każdy r🤬a się z kim chce.
Bo_Tak napisał/a:
Nie bronie kobiet które jebią się z ciapatymi bo to zwykłe szmatławce które powinny być wydalone z RP w p🤬du ale z tego co da się zaobserwować to znaczna ilość facetów leci na zagraniczne ciapate szmaty bo "mulatki" takie fajniusie nie? Ja tam wolę białe mięso
Ile można p🤬lić to samo prawie słowo w słowo w każdym podobnym temacie ? I tak nikt wam nie wierzy
Co do kobiet innych ras to ja bym j🤬 każdą, byle by była ładna albo chociaż średnia
P................k
2013-11-01, 2:44
Oj oj świętoszki. Żaden z was pewnie nie fapał przy zajebistych murzynkach na necie ;D
P................o
2013-11-01, 2:53
jakie to prawdziwe i smutne : /
Pszszemek napisał/a:
Oj oj świętoszki. Żaden z was pewnie nie fapał przy zajebistych murzynkach na necie ;D
Fuj, przecież to podpada pod zoofilię, a ja aż tak poj🤬y nie jestem
podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
M................f
2013-11-01, 3:19
Bo_Tak napisał/a:
Dałbym Ci do pyska za to.
@Pszszemek, ja nigdy nie fapałem przy murzynkach. Co Azjatek, to czasami ujdą, bo mają śnieżnobiałą cerę dżaponki niektóre. Może to makiash, ale na ekranie hard to say, wygląda jak biała, w h🤬j biała.
podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
j................ć
2013-11-01, 9:13
W przypadku mężczyzn ochota na azjatkę, czarnulkę wynika z tego, że mają uwarunkowaną genetycznie "potrzebę" mieszania genów z innymi rasami, dlatego tak bardzo podobają się nam japonki, koreanki itd.
p................k
2013-11-01, 9:18
Dlatego ten program nazywany jest Orgazmusem. Sam r🤬ałem Ukrainki z Orgazmusa, ech to były czasy...
Za erasmusy ja już raz dostałem ostrzeżenie. Z tym że to w sumie nie za sam fakt ale źle wklejony film.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever