Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Erasmusy
nienonicniema • 2013-10-31, 21:43
Obrazek mówi sam za siebie, jak to nasze piękne dziewczyny się jarają każdym obiektem maści średnio-wiadomej.

Jak było to brzeszczot erasmusom w dupala.
Zgłoś
Bo_Tak 2013-10-31, 22:17 31
Nie bronie kobiet które jebią się z ciapatymi bo to zwykłe szmatławce które powinny być wydalone z RP w p🤬du ale z tego co da się zaobserwować to znaczna ilość facetów leci na zagraniczne ciapate szmaty bo "mulatki" takie fajniusie nie? Ja tam wolę białe mięso
Zgłoś
6................6 2013-10-31, 23:41 101
@up każdy normalny człowiek woli białe mięso. Facet też. Jak się któremuś czarna/brudna podoba to równie dobrze powinien się w kaban p🤬lnąć. Ostatecznym wyjątkiem są azjatki, naprawdę ostatecznym. W ogóle k🤬a nie wiem dlaczego, ale jakoś do żółtych czuję sympatię.
Pewnie dlatego, że nie są p🤬lonymi nierobami, złodziejami i patologicznym ścierwem. No cóż.
Zgłoś
RockyWood 2013-11-01, 1:30 19
@Bo_Tak

Powiem Ci że grubo się mylisz co do facetów, przynajmniej co do Polaków - można powiedzieć że facet by chciał może RAZ w takiej zamoczyć (ale musiałaby być wybitnie zajebista) ale żyć z taką by już nie chciał a Polki co robią? no kuuuuurrrwa.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Gonczor 2013-11-01, 1:55 5
No ja tam akurat wolę wołowinę, ale ja to jakiś taki poj🤬y jestem.

Byłoby hipokryzją, gdybym w tej chwili napisał, że polskie jest lepsze bo polskie, ale to działa w obie strony-"zagramaniczne" lepsze bo takie? Jak nisko trzeba upaść, żeby Lecieć na czarnego c🤬ja, bo jest czarny?
Zgłoś
Z................h 2013-11-01, 2:13 7
Ja bym tam latynoski czy azjatki z łóżka nie wygonił, więc nie będę zazdrosnym hipokrytą. Niech każdy r🤬a się z kim chce.
Zgłoś
Mom and Death 2013-11-01, 2:37 2
Bo_Tak napisał/a:

Nie bronie kobiet które jebią się z ciapatymi bo to zwykłe szmatławce które powinny być wydalone z RP w p🤬du ale z tego co da się zaobserwować to znaczna ilość facetów leci na zagraniczne ciapate szmaty bo "mulatki" takie fajniusie nie? Ja tam wolę białe mięso

Ile można p🤬lić to samo prawie słowo w słowo w każdym podobnym temacie ? I tak nikt wam nie wierzy

Co do kobiet innych ras to ja bym j🤬 każdą, byle by była ładna albo chociaż średnia

podpis użytkownika

Zgłoś
P................k 2013-11-01, 2:44 3
Oj oj świętoszki. Żaden z was pewnie nie fapał przy zajebistych murzynkach na necie ;D
Zgłoś
P................o 2013-11-01, 2:53
jakie to prawdziwe i smutne : /
Zgłoś
evilmatt 2013-11-01, 3:17 1
Pszszemek napisał/a:

Oj oj świętoszki. Żaden z was pewnie nie fapał przy zajebistych murzynkach na necie ;D

Fuj, przecież to podpada pod zoofilię, a ja aż tak poj🤬y nie jestem

podpis użytkownika

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
M................f 2013-11-01, 3:19 2
Bo_Tak napisał/a:

Dałbym Ci do pyska za to.
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-11-01, 9:08
@Pszszemek, ja nigdy nie fapałem przy murzynkach. Co Azjatek, to czasami ujdą, bo mają śnieżnobiałą cerę dżaponki niektóre. Może to makiash, ale na ekranie hard to say, wygląda jak biała, w h🤬j biała.

podpis użytkownika

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
j................ć 2013-11-01, 9:13 1
W przypadku mężczyzn ochota na azjatkę, czarnulkę wynika z tego, że mają uwarunkowaną genetycznie "potrzebę" mieszania genów z innymi rasami, dlatego tak bardzo podobają się nam japonki, koreanki itd.
Zgłoś
p................k 2013-11-01, 9:18
Dlatego ten program nazywany jest Orgazmusem. Sam r🤬ałem Ukrainki z Orgazmusa, ech to były czasy...
Zgłoś
Tassadar 2013-11-01, 9:49
Za erasmusy ja już raz dostałem ostrzeżenie. Z tym że to w sumie nie za sam fakt ale źle wklejony film.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie