Oglądam sobie dziś wiadomości w TVP1 i naglę widzę ten materiał... słucham i włosy mi się jeżą na głowie, a pięści same się zaciskają. Wypowiedz niemieckiego dziadka przepełniła czarę... Posłuchajcie sami.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
Oddajmy im bomby i pociski z taką samą prędkością jaką szły w naszą stronę.
niemcy i rosjanie od zawsze chcieli nas zniszyc nie udawało im się to siłą, to teraz próbują podstępem... najpierw samolocik, teraz ta insynuacja, zaczyna sie robić ciekawie...
szmeger napisał/a:
niemcy i rosjanie od zawsze chcieli nas zniszyc nie udawało im się to siłą, to teraz próbują podstępem... najpierw samolocik, teraz ta insynuacja, zaczyna sie robić ciekawie...
Antoś nas zaszczycił swoją obecnością !!
miszczu81 napisał/a:
Pozwać suke o prube zmiany toku historii
![]()
Mastertoon napisał/a:
Jakuś skoro nikt się nie przejmuje to dlaczego w wiadomościach mówią że wokół niej zbierają się ludzie z którymi może stworzyć nowe ugrupowanie polityczne?
PiS? Proszęęęę, nikt na nich nie głosował tylko się zastanawiam jak to się stało że jeden PiSowiec był prezydentem a drugi premierem![]()
Po 1 te cudne wiadomości na tvp to propagandowy bastion pisu
po 2 ty też możesz sobie zrobić ugrupowanie tak samo ja pojeby z pod krzyża
Po 3 Kaczor prezydent to efekt poparcia lecha przez rm+ leppera + ludzie w tym okresie mieli w dupie głosowania, Kaczor premier to tez efekt nie głosowania + oszukania Polaków+ dla większości polaków PO i PIS to były takie same partej i miały stworzyć koalicje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Pozwać suke o pr