👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
Oni walczą za nas! Wyślijmy im broń!
Jakbyśmy uzbroili białych anglików to byłoby tam fajnie!
Ja tam nie widzę żadnych uchodźców.
Toż to wyborcy Donka przypominają mu, że czas na zapłatę
Toż to wyborcy Donka przypominają mu, że czas na zapłatę

Jedyne co nie budzi pogardy na nagraniu, to stabilizacja obrazu.
Oj tam studenci popili i się pobili. Wyrosną z nich wspaniali lekarze i inżynierowie

Nie wiedziałem, że w Erytrei mają piętrowe autobusy na wzór brytyjskich. Sadistic uczy, Sadistic bawi...

HardyTwardy napisał/a:
Nie wiedziałem, że w Erytrei mają piętrowe autobusy na wzór brytyjskich. Sadistic uczy, Sadistic bawi...
To są Zjednoczone Emiraty Brytyjskie.
Tysiące lat cywilizacji i nikt się nie nauczył że granicę są po to ,by nie wpuszczać do siebie wirusów bo to się kończy ,zabiciem danej gościnnej cywilizacji, przez nowy organizm ,ale powstało liberalne lewactwo i cofają nas do ery kiedy nikt nie wiedział że tak się nie robi , aż za 200 lat biała rasa wyginie , już się biali nie mnożą tylko kariery robią a lewacka narreacjia to ,że dzieci to patologia i trzeba je usuwać , a szkoda że ich matka nie wyskrobał nie było dziś tego LGBT i Tuska i Kaczyńskiego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie