👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w Kaczystanie Ziobro za taki czyn (przerwanie obrządku religijnego) proponuje 3 lata pierdla... ale to oni są ekstremistami religijnymi? Ciekawe...
halman napisał/a:
Esencja religii miłości i pokoju...
nowynick napisał/a:
w Kaczystanie Ziobro za taki czyn (przerwanie obrządku religijnego) proponuje 3 lata pierdla... ale to oni są ekstremistami religijnymi? Ciekawe...
taa bo ludzie innych wyznań ani ateiści się nie kłócą i nie biją. sami jesteście ekstremistami antyreligijymi jak ci, z którymi "walczycie"

z nikim nie walczę a mój ateizm w przestrzeni publicznej jest non stop atakowany krzyżami

nowynick napisał/a:
Katoszariat staje się coraz bardziej bezwzględny.
nowynick napisał/a:
z nikim nie walczę a mój ateizm w przestrzeni publicznej jest non stop atakowany krzyżami
normalny ateista ma w dupie krzyże. jak np ja. jeśli Ty masz na ich punkcie paranoję, to potrzebujesz psychiatry albo egzorcysty
croyna napisał/a:
normalny ateista ma w dupie krzyże. jak np ja. jeśli Ty masz na ich punkcie paranoję, to potrzebujesz psychiatry albo egzorcysty
Dokładnie najbardziej mnie śmieszył ból dupy świętojebliwych na sadolu jak ludzie toczyli piane jak jakiś gościu ścinał piłą krzyż, a sami na sadolu cieszą sie z czyjej śmierci bardzo katolickie alto bardzo xD
Proszę - znalazłem wątek

sadol.pl/postepowa-zielona-gora-vt547956.htm
Tutaj przynajmniej starał sie wyciągnąć typa na zewnątrz aby innym nie przeszkadzać katol by robił dymy tam gdzie stoi -,-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie