📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Panowie, teksty w stylu "po co nam to" są trochę denne bo sam fakt, że przez organizowanie takiej imprezy zobaczy nas cała europa już jest dużo. Dużo kasy w to wpakowali i bez tego byłoby jeszcze gorzej. Pomijamy oczywiście fakt, że jest to takie "sztuczne pompowanie kasy" no ale i tak jest nieźle. Czy oglądając EURO 2008 zwracaliście uwagę na minusy tych miast? No chyba nie bardzo bo to nie są nasze problemy. Tak samo będzie z ludkami oglądającymi Euro 2012. Zobaczą tylko te dobre strony. A Ci którzy przyjadą tutaj, też raczej nie pożałują bo w tych większych miastach nie jest źle. Także trochę optymizmu, nawet jak nie dokończą nam A2 to i tak dobrze że ona wogóle powstała
No to tyle.
We wrocławiu i poznaniu stadiony będą funkcjonowały (teraz we wrocławiu co chwile coś jest na stadionie, jakieś koncerty, mecze (nie tylko WKS) itp. ale to co będzie w stolicy to nie wiem

Prokurator napisał/a:
Wszystko pięknie i ładnie, tylko co się stanie z obiektami po euro...
We wrocławiu i poznaniu stadiony będą funkcjonowały (teraz we wrocławiu co chwile coś jest na stadionie, jakieś koncerty, mecze (nie tylko WKS) itp. ale to co będzie w stolicy to nie wiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie