📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko pięknie ładnie tylko czemu nazwy miast są w języku angielskim a nie polskim? Wstyd czy jak?

Jak dla mnie mogą grac nawet przeciętnie. Bylebyśmy tylko wyszli z grupy
Obiekty prezentują sie nieźle pomijajac fakt iż "wydalismy" na nie 2/3 razy wiecej nie powinnismy.
Jak dla mnie wstydem juz sie nakryliśmy.. slyszalem bodajze w radiu ze nie wyrobią sie z A2. A co z koleją ?
Nie da sie wszystkich zapakować do samolotów. Jestem tylko ciekaw ile (i czy w cokolwiek) zyskamy na tym Euro oczywiscie poza promocją narodu

Jak dla mnie wstydem juz sie nakryliśmy.. slyszalem bodajze w radiu ze nie wyrobią sie z A2. A co z koleją ?
Nie da sie wszystkich zapakować do samolotów. Jestem tylko ciekaw ile (i czy w cokolwiek) zyskamy na tym Euro oczywiscie poza promocją narodu

Jak dla mnie jednym wielkim failem jest brak Krakowa na tej liście.
Jak widać zdania są podzielone. Jestem Polakiem i jestem dumny z naszej historii lecz nie zmienia to faktu ze teraźniejsza Polska jest jaka jest. Mam nadzieje że bedzie tak kolorowo bo i ja mam zamiar wspierać naszych ale cuda rzadko sie zdarzają.
Nuck4d- masz racje ale chociaz tyle że bedziemy miec chociaż 3 reprezentacje w naszym mieście
Nuck4d- masz racje ale chociaz tyle że bedziemy miec chociaż 3 reprezentacje w naszym mieście

A ja mam nadzieję, że trasmisje z rozmaitych protestów i blokad dróg będą ciekawsze niż sama impreza
No chyba, że skończy się na postraszeniu, ale znając życie to nikt nie potraktuje gróźb poważnie dopóki nie będzie tłumu na ulicach.

cracker10 napisał/a:
Wszystko pięknie ładnie tylko czemu nazwy miast są w języku angielskim a nie polskim? Wstyd czy jak?
a Ty się jebnij w łeb zanim kolejną głupotę napiszesz. Czy na Euro2012 będą sami Polacy i czy ten filmik na promować miasta wśród Polaków? Czy jak był mundial 2002 w Korei i Japonii, to zamiast nazw, które byłeś w stanie przeczytać były chińskie znaczki i krzaczki? Komunikacja to połowa sukcesu, jeśli chcemy, żeby przybysze coś u nas zostawili. Ja osobiście nie wyobrażam sobie, że np. Hiszpan, czy Włoch idzie do polskiego kiosku coś kupić i bez problemu się dogaduje.

Wszystko pięknie i ładnie, tylko co się stanie z obiektami po euro...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie