nie lubie gościa.. powiedział bym więcej ale za rasizm są 3 pkt

K🤬a jak ja nienawidzę tego Szymona C🤬lewskiego! Nie mam pojęcia do kogo adresowany jest ten jego program, humor, prezencja i to wszystko a raczej nic, co sobą reprezentuje. Ani to zbyt mindfuck'owe ani zwyczajnie śmieszne. I dlaczego on k🤬a sygnuje ten program swoim nazwiskiem, skoro jest tylko c🤬jowym tłem dla całej "akcji".
@up, up2, up3; c🤬j z tym, akurat materiał dobry, ale ani wy tego nie ogarniacie, ani tym bardziej adresaci sobie nie poradzą ze zrozumieniem...

google.pl/imgres?um=1&hl=da&sa=N&biw=1280&bih=699&...
ta jaranie trawy rzeczywiscie nie legalne

Wuwuziela jebłem
podpis użytkownika
"Jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie"
Dlaczego ten zaj🤬y żółtek mówi - "U NAS". Krajem pochodzenia tego kitajca jest pewnie tajwan, a jego starzy sprzedali go do europy za paczkę fajek. jakiś h🤬j nie domknął klatki i sk🤬iel sp🤬olił. Pewnie tak samo jak ten czarny z PO.
Wk🤬ia mnie że w Polsce wolą zapłacić jakimś żółtkom czy cz🤬chom, niż zatrudnić jakiegoś Polskiego prezentera, który przynajmniej mówi dobrze po polsku. A żeby tego było mało kasa na takie gówno idzie z moich podatków.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Wk🤬ia mnie że w Polsce wolą zapłacić jakimś żółtkom czy cz🤬chom, niż zatrudnić jakiegoś Polskiego prezentera, który przynajmniej mówi dobrze po polsku. A żeby tego było mało kasa na takie gówno idzie z moich podatków.
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."

miałem nieprzyjemność "oglądania" jego występu na żywo. Prowadził chałtura razem z młodą kwaśniewską. Poziom żartów sięga dna morskiego poza tym gość nie potrafi przeczytać poprawnie zdania, które ma napisane na kartce a swoje pomyłki zamienia w "dowcip".
Cytat:
jedz k🤬a do chin i nap🤬laj poprawnym chinskim bez pomylekmiałem nieprzyjemność "oglądania" jego występu na żywo. Prowadził chałtura razem z młodą kwaśniewską. Poziom żartów sięga dna morskiego poza tym gość nie potrafi przeczytać poprawnie zdania, które ma napisane na kartce a swoje pomyłki zamienia w "dowcip".

Juz widze pryszczatych forumowych onanistow - k🤬a , czemu on mowi u Nas . I c🤬j , niech sobie mowi , wole miec takiego kumpla niz takiego ciebie z klejacymi sie dloniami . NIe ma co znizac sie do poziomu klasy nizszej w holandii lub anglii .

a p🤬licie glupie smuty nie jest takie zle mozna sie troche posmiac

Najważniejsze, że pokazane, że Polacy potrafią się z siebie smiać i, że mamy holendrów w dupie i całą tą sprawę z tym blondasem też. I, że jak ktoś jeździ do holandii to tylko po zielsko