Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Euro 2012
Konto usunięte • 2012-06-28, 19:55
Co u ciebie Joachim - spytała Angela.
- Spoko - po uporaniu się z Grecją, czas na Włochy a potem jak nie odpadniemy to Portugalia albo Hiszpania. A co u Ciebie?
- U mnie w zasadzie to samo. Po uporaniu się z Grecją czas na Hiszpanię, a potem jak nie zbankrutujemy to Portugalia albo Włochy.
Zgłoś
BongMan 2012-06-29, 11:57 1
Aż się wczoraj naj🤬em jak przegrali. Ło Jezu jak ja tych c🤬jków nienawidzę!!!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
zonk 2012-06-29, 12:12 2
@BongMan jako osoba która jest najbardziej poniżana na tym portalu, lepiej stul dziób.
Zgłoś
BongMan 2012-06-29, 12:18 14
Oo jeden z moich pokemonów Jeśli dla ciebie to, że kilku małych hejterków szczeka na mnie na forum jest poniżaniem, to brak mi już na ciebie słów. Zaraz się jeszcze pewnie wypowie drugi mój pokemon - dymaniec, wydymaniec, czy jak mu tam...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
ORMOWIEC 2012-06-29, 12:30 5
BongMan teraz będziesz miał urwanie c🤬ja bo gimbaza wakacje zaczyna

podpis użytkownika

Śpij spokojnie, ORMO czuwa
Zgłoś
Wojna:) 2012-06-29, 18:35 1
@Bongman, Twoje dowc🤬y w większości są raczej żenujące, natomiast sam fakt tego jak atakuje Cię gimbaza jest fascynujący
Zgłoś
dymion 2012-06-29, 21:31 1
żeby to był chociaż troll, to moglibyście się podniecać, ale to tylko przegraniec, którego sucharów nikt nie chce słuchać w rl, więc nas tutaj męczy

podpis użytkownika

plum
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2012-06-30, 0:05
A może ma swój świat? Może czuje się zajebiście mogąc wrzucić jakiś kawał i potem poczytać jak ludzie obnażają się ze swoich myśli w komentarzach. Jak na siłe starają się wybić ponad szarą masę w rzeczywistości samym ją tworząc. Codzienne obcowanie z takimi umysłowymi impotentami(czy to realnie, czy wirtualnie) potrafi uświadomić człowiekowi jak wyjątkowy jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-30, 1:58
BongMan! BongMan! BongMan!
Zgłoś