Zawsze żyłem w przekonaniu, że definicja największego dna nie ulega zmianie. Systematycznie jednak, z każdym następnym programem typu Szymon, stacje komercyjne wymuszają na mnie jej aktualizacje
podpis użytkownika
Gdzie był bóg jak rozdawali białaczkę dwuletnim dzieciom?
mongoł prowadzi programy rozrywkowe, murzyn prognozę pogody.. Co z tą POLSKĄ?
Konto usunięte
2012-04-24, 23:22
najbardziej mi się spodobała mgła
Konto usunięte
2012-04-25, 0:28
niedługo to i gołota będzie miał swój program rozrywkowy...:/
Stew
2012-04-25, 0:55
Mongoł mówi "nasze", "mamy" etc. A co tu k🤬a jest jego, jak nawet Polakiem nie jest?
Z resztą. Szymon i jego program to dno dna i 5m mułu.
Uwielbiam te filmiki ze względu na wyjątkowe stężenie hejterów pod każdym z nich, za każdym razem narzekanie co to za mongoł?! to nie polak!! co z tą polską?! ciekawe kiedy wam to się znudzi
Robią z siebie kretynów i im za to płacą. My idziemy do byle jakiego urzędu i z nas robią kretynów i każą za to płacić...
Żałosne to. Non stop szymon idiota który jest śmieszny tylko dla niedorozwojów albo jakieś tańce z pedałami. Nie wspomnę nawet o detekywach i innych kurestwach przez które już dawno wywaliłem telewizor z pokoju. Rozumiem, że polska nie jest najbogatszym krajem, ale litości tego ścierwa nie da się oglądać nawet gdyby mi się bardzo nudziło.
Konto usunięte
2012-04-25, 4:19
Takie zabawne, że aż przysnąłem...
•
2012-04-25, 4:47
Końcówka rozp🤬ala
-Dzięki Dorota. Widzimy się w garderobie...
Konto usunięte
2012-04-25, 11:17
Zajebcie go, prosze
Konto usunięte
2012-04-25, 11:41
Miles87 napisał/a:
mongoł prowadzi programy rozrywkowe, murzyn prognozę pogody.. Co z tą POLSKĄ?
Jak dla mnie to mongołowie i murzyni są dosyć zabawni i idealnie nadają się do roli klauna dla narodu polskiego.
charliegreen napisał/a:
Jak dla mnie to mongołowie i murzyni są dosyć zabawni i idealnie nadają się do roli klauna dla narodu polskiego.
Powiedz to rudemu, on uważa naród za klaunów.