Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czemu j🤬y Mongoł mówi o sobie Polak i co gorsza wyśmiewa nas i dodatkowo puszcza go nasza telewizja? Ja p🤬le, świat schodzi na psy.
Jaka nasza telewizja ?

To nie polska telewizja tylko ż__owska.Czemu j🤬y Mongoł mówi o sobie Polak i co gorsza wyśmiewa nas i dodatkowo puszcza go nasza telewizja? Ja p🤬le, świat schodzi na psy.
Czemu j🤬y Mongoł mówi o sobie Polak i co gorsza wyśmiewa nas i dodatkowo puszcza go nasza telewizja? Ja p🤬le, świat schodzi na psy.
trzeba było zatrudnić j🤬ego mongoła bo sami śmiać się z siebie nie umiemy
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Bo potrzeba w tym kraju troche dystansu do siebie, inaczej kończy sie na starość z kotem i wszedzię węszy spiski!

Czemu j***ny Mongoł mówi o sobie Polak i co gorsza wyśmiewa nas i dodatkowo puszcza go nasza telewizja? Ja pie**ole, świat schodzi na psy.
Nie no błagam. Jesteś taki durny czy tylko takiego udajesz? To program satyryczny, w stylu, powiedzmy, Monty Pythona. To jest właśnie śmieszne - mongoł, który łamaną polszczyzną mówi "u nas w Polsce". Faktycznie, Timur, czy jak on tam się nazywa, mówi po polsku perfect, bez żadnych naleciałości, a czuje się Mongołem narodowościowo. Ale whatever. Sęk w tym, że trzeba być obdarzonym inteligencją płyty chodnikowej żeby poczuć się urażonym takim śmichu-chichu. Pewnie reklama coca-cola z Hiszpanii też cię obraziła? Nie ma to jak wydumane poczucie dumy maskujące kompleksy.

Śmieje się z polaków, więc jest sk🤬ielem, tak?
LUDZIE, trochę dystansu do siebie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie