Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

e tam , lepsze było zaproszenie za pieniądze z innych krajów UE

Czemu j🤬y Mongoł mówi o sobie Polak i co gorsza wyśmiewa nas i dodatkowo puszcza go nasza telewizja? Ja p🤬le, świat schodzi na psy.

Tylko ten mongol za taki spot zarobi wiecej niz Ty przez cale zycie.

rossavu napisał/a:
Tylko ten mongol za taki spot zarobi wiecej niz Ty przez cale zycie.
no to tym gorzej. p🤬lona europeizacja, niedlugo murzyny beda ci mowily co ci wolno robic pod swoim domem bo to ich dzielnica.

Talth92 napisał/a:
Czemu j🤬y Mongoł mówi o sobie Polak i co gorsza wyśmiewa nas i dodatkowo puszcza go nasza telewizja? Ja p🤬le, świat schodzi na psy.
Przydałoby Ci się trochę dystansu. To jest zrobione dla śmiechu i nie ma zamiaru kogoś obrażać.
Talth pogadaj z Tatarami mieszkającymi w Polsce. Obawiam się, że mają we krwi więcej miłości do Polski niż połowa tego kraju.