Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BongMan 2012-07-17, 11:35 3
Dobry Kapitan Bomba skończył się w okolicach "Barbarian" - "Czas wyborów". Dalej już wymyślali na siłę coraz słabsze odcinki.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
lukasz343 2012-07-17, 20:20 7
Kolega w dupie był i gówno widział jeden odcinek obejrzałeś i kozaczysz. Idź lepiej nowe kawały wymyślaj bo nowy odcinek kapitana będzie się nazywać theBongMan i proszę bez obrazy.

podpis użytkownika

Zgłoś
Ratilt 2012-07-17, 20:22 22
No offence Bongman, ale tak twierdzą zazwyczaj ci, którzy z kapitana bomby rozumieli jedynie "nap🤬lać" i "tępe c🤬je".
Są odcinki lepsze, są gorsze, ale generalnie wszystko i tak jest o trzy poziomy wyżej od większości polskich seriali typu "hotel jakiśtam" czy "na wspólnej"

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
O................2 2012-07-17, 20:45 2
Zarejestrowałem się tylko po to żeby, napisać Ci, że "wg" się pisze bez kropki na końcu:)
Zgłoś
Mr.Bronx 2012-07-17, 20:53 1
@Osasuna52

Wybacz błąd ale humanistą nie jestem. Odmieniłeś moje życie, bo jak dotąd zawsze pisałem "wg."
Zgłoś
b................8 2012-07-17, 21:21 1
Dla bomby zawsze piwo

@BongMan

Jak Ciebie ta małpa nie smieszy to... nie wiem jak cię rodzice wychowali
Zgłoś
s................m 2012-07-17, 21:48
Widzę, ze dzisiaj internet podłączyli.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-07-18, 9:28
Grunt to złapać parę piwek na Git Produkcję.

podpis użytkownika

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
BongMan 2012-07-18, 12:37 1
lukasz343 napisał/a:

Kolega w dupie był i gówno widział jeden odcinek obejrzałeś i kozaczysz. Idź lepiej nowe kawały wymyślaj bo nowy odcinek kapitana będzie się nazywać theBongMan i proszę bez obrazy.

Ratilt napisał/a:

No offence Bongman, ale tak twierdzą zazwyczaj ci, którzy z kapitana bomby rozumieli jedynie "nap🤬lać" i "tępe c🤬je".

Oglądałem Kapitana Bombę od początku. Te pierwsze odcinki, krótkie i pozbawione fabuły właśnie miały takie być. Potem jak zaczęła się fabuła rozkręcać było jeszcze lepiej. "Powrót króla" rozj🤬 system. Albo "Święto dupy". Jak mówiłem - do "Czasu wyborów" było git. A potem? Częściej niż Kapitan Bomba i jego żołnierze, występowały gadające gówna, kosmici z c🤬jami na twarzach, jakieś zj🤬e nawiązania do polityki, dopalaczy (zmienianie się w świnie albo w pociąg było już kompletnie żałosne), do Euro k🤬a... Albo to porównanie galatyk. Że niby Kurvix to Polska w Kujwdubie to Niemcy. Kapitan Bomba miał być lekką, śmieszną i przyjemną bajką a zrobili z tego satyryczno-prześmiewcze c🤬j wie co. Laserowy gniew dzidy trzymał poziom przez dwa pierwsze odcinki. Potem znowu c🤬joza.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
miedziak 2012-07-20, 19:16
bomba jak zawsze trzyma poziom
Zgłoś