ja p🤬le, debile. przecież jest tylko jedno euro. to, że jest euro poland ukraine nie znaczy, że jest euro w polsce i na ukrainie osobno. to jak to z którego odpadną szybciej? myślcie trochę...
Miszcz z typa w h🤬j!

@Texas dzięki takim ludziom jak Ty jestem za aborcją i za eutanazją

@Texas dzięki takim ludziom jak Ty jestem za aborcją i za eutanazją, ale nie na życzenie tylko za zgodą społeczeństwa, które decyduje, którego osobnika poddać jej
![]()
Lepiej się zastanów, bo gdyby decydowało społeczeństwo (czyli większość) to zostaliby właśnie tacy jak Texass

ja p🤬le, debile. przecież jest tylko jedno euro. to, że jest euro poland ukraine nie znaczy, że jest euro w polsce i na ukrainie osobno. to jak to z którego odpadną szybciej? myślcie trochę...
Ty to tak teraz na serio?
Nie ma się co dziwić, jak co roku na historii uczy się o Mieszku I - pewnie w liceum dowie się, co to jest to "drugie Euro"
Nie ma się co dziwić, jak co roku na historii uczy się o Mieszku I - pewnie w liceum dowie się, co to jest to "drugie Euro"
Na historii albo wiedzy o społeczeństwie, ale to od września. Koniec roku szkolnego za niedługo.
Sadzac po nicku kolego, wiedźma jest babeczka, a co ma wspolnego babeczka i zlew? Zastanow sie chwile... Uwaga, prosze o werble..........
Ma przy nim stac k🤬a!
Zreszta, Texass tez sie nie popisal/la...
biceps papieram!
On jest w moim wieku...

Z racji tej, że jestem człowiekiem wierzącym: Boże dlaczego?

podpis użytkownika
Cowboys do more dope...