Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
@Texas dzięki takim ludziom jak Ty jestem za aborcją i za eutanazją, ale nie na życzenie tylko za zgodą społeczeństwa, które decyduje, którego osobnika poddać jej
Mama pyta się Jasia który niedługo będzie kończył przedszkole co chciałby dostać na urodziny.
-Mamusiu wiesz ja chciałbym dostać takie trzy żółte kuleczki.
Ponieważ Jasio nie uczył się zbyt dobrze mama obiecała mu te trzy żółte kuleczki jeśli przejdzie przez przedszkole z samymi piątkami.Więc Jasiu się uczył pilnie i z samymi piątkami poszedł do pierwszej klasy.Ale w pierwszej klasie Jasiu znowu przestał się uczyć. Pod koniec pierwszej klasy więc mama znów pyta Jasia :
-Jasiu co chciałbyś dostać na urodziny
-Wiesz mamo chciałbym dostać takie trzy żółte kuleczki.
-Dobrze Jasiu dostaniesz je jak zdasz pierwszą klasę na samych piątkach.
Więc Jasiu znów się uczy i znów zdaje na piątkach do drugiej klasy. Jednakże i tutaj zaczyna się opuszczać. I pod koniec roku znów mam pyta się go co chciałby dostać na urodziny. Słyszy znów tą samą odpowiedź " Trzy żółte kuleczki " i znów stawia warunek - zdanie trzeciej klasy na piątkach.
Jasiu znowu pilnie się uczy i zalicz trzecią klasę.
Taka sama sytuacja ma miejsce przez kolejne lata nauki. Jasiu się opuszcza i zawsze zapytany o to co chce dostać na urodziny odpowiada że trzy żółte kuleczki.Więc mama za każdym razem obiecuje je jeśli Jaś zda na samych piątkach. Tak się dzieję również przez wszystkie klasy liceum i pierwsze dwa lata studiów.
Na trzecim roku Jaś cięzko zachorował.Smiertelna choroba zmogła go. Leżąc w łóżku zaczął rozmawiać z mamą.
Mama taka zapłakana pyta się:
-Jasiu co chciałbyś dostać jak wyzdrowiejesz...
-Wiesz mamusiu chciałbym dostać te trzy żółte kuleczki.
-Jasiu dobrze dostaniesz je. Ale powiedz mi na co są Ci potrzebne te trzy żółte kuleczki.
-Wiesz mamusiu one są mi potrzebne do...
I zmarł.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie