Zobaczycie co się będzie działo po przejęciu władzy przez prawicowych idiotów…
Trump już grozi Danii, Kanadzie i Panamie i Ukrainie. Układa się z ruskimi bandytami i robi loda Putinowi, a to dopiero początek tego cyrku.
Wiesz, że nie wszyscy tam są ulani?
To jest coś czego afrykanie nie mogą zrozumieć w USA. Jakto jesteś gruby, bo jesteś biedny?
Zgodzę się z tobą, tak samo jak w Europie nie wszyscy są pogubieni umysłowo
Serio ktoś uważa że usa jest lepsze niż europa?
USA kraj gdzie 43 miliony ludzi średnio umie czytać, kilka milionów w ogóle nie umie czytać, powszechna bieda, bezdomnośc, tysiące morderstw z użyciem broni, brak opieki zdrowotnej. Porównajcie sobie chociaż jak wygląda metro w Warszawie a jak wygląda w nowym Jorku jaki tam jest syf i malaria, pełno ćpunów zombie. Więc usa to akurat może się uczyć od Europy
A co najlepsze ten filmik z tych zawodów na sztucznym koniu to akurat jest z usa a dokładnie z Chicago 😂
Jest lepsze pod wieloma względami, mianowicie:
- w europie też kilkadziesiąt milionów ludzi nie umie czytać, czy to średnio , czy to wcale - inżyniery i magistry z Afryki, rdzenni Europejczycy w części także
- bezdomnych też jest w c🤬j . Mieszkałem w Sztokholmie w 2017 roku przez 6 miesięcy, i tylu bezdomnych oraz żebraków nie widziałem nigdzie przez całe życie !
Przed każdym sklepem z zadaszeniem zewnętrznym, o 7 rano są porozkładane legowiska z kołdrami - wszystko w ścisłym centrum !
Przed każdym sklepem, marketem, wejściem do metra, przed każdym (!!!) bankomatem - żebrający cyganie !
- Co do metra w Warszawie to zobaczymy jak będzie wyglądało po tylu latach użytkowania co w NY.
- USA jest większe, bogatsze, wraca normalność po ostatnich wyborach, latają w kosmos, dyktują warunki na całym świecie
Nie chce mi się dalej pisać.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakipodpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.zastanawiam sie co gorsze? udawanie ze jeździsz na wirtualnym koniu i skakanie jak pajac czy przyjscie jako "kibic" i ogladanie tego gowna z trybun no i chyba placenie za wejscie?
Kibice to pedofile k🤬a
to proszę bardzo.
Ja wolę włoszki, francuski lub hiszpanki. Są kobiece i naturalne.
Jeśli wolicie r🤬ać taką krowę co jeździ na koniu i strzela,
to proszę bardzo.
Ja wolę włoszki, francuski lub hiszpanki. Są kobiece i naturalne.
Ale te z przed monitora się nie liczą
zastanawiam sie co gorsze? udawanie ze jeździsz na wirtualnym koniu i skakanie jak pajac czy przyjscie jako "kibic" i ogladanie tego gowna z trybun no i chyba placenie za wejscie?
Jakim k🤬a wirtualnym? 😂
Jak tam już woreczek czy jeszcze kakałko lewackie zeszyli ?