Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nekromantax 2025-02-22, 13:05 4
Jest czego zazdrościć 48000 ofiar broni palnej ponad połowa to samoodyebki to pewnie od tej normalności🤣
Zgłoś
optymista666 2025-02-22, 13:09 5
Lewacy rządzili Europą i USA i mieliśmy na świecie względny porządek i pokój.

Zobaczycie co się będzie działo po przejęciu władzy przez prawicowych idiotów…

Trump już grozi Danii, Kanadzie i Panamie i Ukrainie. Układa się z ruskimi bandytami i robi loda Putinowi, a to dopiero początek tego cyrku.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-02-22, 13:57
Zgłoś
durabo2 2025-02-22, 14:50
BambiPMT napisał/a:

Wiesz, że nie wszyscy tam są ulani?
To jest coś czego afrykanie nie mogą zrozumieć w USA. Jakto jesteś gruby, bo jesteś biedny?

Zgodzę się z tobą, tak samo jak w Europie nie wszyscy są pogubieni umysłowo
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2025-02-22, 15:08 3
Zgłoś
martils 2025-02-22, 15:21 2
pazuzu napisał/a:

Serio ktoś uważa że usa jest lepsze niż europa?
USA kraj gdzie 43 miliony ludzi średnio umie czytać, kilka milionów w ogóle nie umie czytać, powszechna bieda, bezdomnośc, tysiące morderstw z użyciem broni, brak opieki zdrowotnej. Porównajcie sobie chociaż jak wygląda metro w Warszawie a jak wygląda w nowym Jorku jaki tam jest syf i malaria, pełno ćpunów zombie. Więc usa to akurat może się uczyć od Europy
A co najlepsze ten filmik z tych zawodów na sztucznym koniu to akurat jest z usa a dokładnie z Chicago 😂

Jest lepsze pod wieloma względami, mianowicie:
- w europie też kilkadziesiąt milionów ludzi nie umie czytać, czy to średnio , czy to wcale - inżyniery i magistry z Afryki, rdzenni Europejczycy w części także
- bezdomnych też jest w c🤬j . Mieszkałem w Sztokholmie w 2017 roku przez 6 miesięcy, i tylu bezdomnych oraz żebraków nie widziałem nigdzie przez całe życie !
Przed każdym sklepem z zadaszeniem zewnętrznym, o 7 rano są porozkładane legowiska z kołdrami - wszystko w ścisłym centrum !
Przed każdym sklepem, marketem, wejściem do metra, przed każdym (!!!) bankomatem - żebrający cyganie !
- Co do metra w Warszawie to zobaczymy jak będzie wyglądało po tylu latach użytkowania co w NY.
- USA jest większe, bogatsze, wraca normalność po ostatnich wyborach, latają w kosmos, dyktują warunki na całym świecie
Nie chce mi się dalej pisać.
Zgłoś
korowiow777 2025-02-22, 16:22 1
Mi to tam nie przeszkadza. Każda forma sportowej aktywności jest lepsza niż siedzenie na tiktoku i wp🤬lanie czipsów. Wygląda śmiesznie ale jest cała masa śmiesznie wysgladających sportów a niektóre nawet z nich są nawet na igrzyskach olimpijskich.

podpis użytkownika

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
rayananer 2025-02-22, 16:26 1
lewactwo to przyszlo z usa wiec troche źle napisane
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-02-22, 16:37

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
arcan86 2025-02-22, 17:05
lokal.szczecin napisał/a:

zastanawiam sie co gorsze? udawanie ze jeździsz na wirtualnym koniu i skakanie jak pajac czy przyjscie jako "kibic" i ogladanie tego gowna z trybun no i chyba placenie za wejscie?

Kibice to pedofile k🤬a
Zgłoś
smc 2025-02-22, 18:26
Jeśli wolicie r🤬ać taką krowę co jeździ na koniu i strzela,
to proszę bardzo.

Ja wolę włoszki, francuski lub hiszpanki. Są kobiece i naturalne.
Zgłoś
ZiooMall 2025-02-22, 18:41
smc napisał/a:

Jeśli wolicie r🤬ać taką krowę co jeździ na koniu i strzela,
to proszę bardzo.
Ja wolę włoszki, francuski lub hiszpanki. Są kobiece i naturalne.

Ale te z przed monitora się nie liczą
Zgłoś
Pie-sse 2025-02-22, 18:46
lokal.szczecin napisał/a:

zastanawiam sie co gorsze? udawanie ze jeździsz na wirtualnym koniu i skakanie jak pajac czy przyjscie jako "kibic" i ogladanie tego gowna z trybun no i chyba placenie za wejscie?

Jakim k🤬a wirtualnym? 😂
Zgłoś
PhantomMask 2025-02-22, 20:14
@bigoslaw_lyzka_von_wood

Jak tam już woreczek czy jeszcze kakałko lewackie zeszyli ?
Zgłoś
smc 2025-02-22, 22:53
ZiooMall napisał/a:

Ale te z przed monitora się nie liczą

A do czego trzepiesz? Nie ma już rozbieranych gazet w Empikach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie